2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@babayega o kadar bekletilceğini sanmıyorum
-
Bayramdan sonraya kalacak ne demek aklım almıyor ya.
Bir bayrama daha boynumuz bükük mü gireceğiz.
Etrafta akbaba gibi sonuç bekleyenlere hala belli değil mi diyeceğiz .
Artık insanlar inanmıyor bize kimsenin aklı almıyor ilan geleli 1 yıl oldu.
Yıprandık , tükendik artık.
Allah hepimize peygamber sabrı versin . -
@guymagdurubiri 2577 nin bütün duyumları tuttu umarım bu hafta açıklanır maliyenin anı anını tutmaz.maliyede herkes kendi düşüncesini kurumun düşüncesiymiş gibi yansıtır bu genel bir eğilimdir mesela vdk sınavı iptal olunca bütün müfettişler ağız birliği etmiş gibi mesleğin değeri düştü bu yüzden sınava başvuru az olduğu için iptal oldu demişlerdi.
-
@gari̇p-i̇nsan Ramazan mı Kurban mı hocam onu sorsaydınız bir de 2019 mu 2020 mi oda önemli
-
@babayega hocam cidden merak ediyirum vmy niye iptal oldu?Vmy her yil standart sayiyi doldurmasada alim yapardı.
-
@babayega 2577 nin duyumunu hatırlamıyorum
-
@mami1616 o da kurumun tasarrufunda hocam
-
@burkklnc tm
-
Güvenlik soruşturması yapılması için güvenlik soruşturması formunun doldurulmuş olması gerekmiyor mu üstadlar daha iyi bilir ama biz öyle bir formu doldurmadık ayrıca gvs ilk kez bu sene yapılmıyor geçen sefer de yapıldı ama mülakatlar 10 günde açıklanmış. Yanı inş gvs ile alakası olmaz ve yakın zamanda açıklanır çünkü gvs işe girerse 2 ayı bulur açıklanması
-
arkadaşlar merhaba bugün ve yarın da açıklanmazsa gerçekten belirsiz bir sürece gireceğimize kendinizi hazırlayın, o saatten sonra hiçbir duyumun önemi kalmıyor. Bakanın katıldığı canlı yayınları takip edip sorardık ona bile cevap alamazdık düşünün. Diğer arkadaşların dediği gibi kendinizi yıpratmayın. Ha bugün ha yarın diye altı ay mülakat sonucu beklemiş biri olarak söylüyorum gerçekten insan çok yıpranıyor insan. kendinizi başka alanlara yönlendirin zaten açıklanırsa bir şekilde duyuluyor ve umarım ki böyle olmaz. ha bugün yarın açıklanmadı diye 6 ay sonra açıklanacak diye bir şey de yok belki bir hafta belki iki ay sonra açıklanır ama bekleyerek ruhunuzu sıkmayın diye diyorum. İnşallah en geç yarın açıklanır.
-
@loading insallah hocam inşallah öyle bir şey olmaz
-
şu güvenlik soruşturması yapılıyor lafları türediği için yazma ihtiyacı hissettim bu arada. O zaman da aynı böyle başlamıştı. 6 ay soruşturma aşağı soruşturma yukarı. inşallah böyle olmaz
-
Dostlar ön soruşturma mülakat öncesi yapılır,sıkıntılı adam mülakat anında eksiyi alır. Şuan yüksek ihtimalle onay bekleniyor başka açıklaması yok
-
yeni yeni şeyler mi çıkıyor anlamadım ki GVS nereden çıktı arkadaş bu kurum şimdiye kadar önce açıklayıp sonra yapıyordu bugün ne oldu da değişti her şey.. 16 günü açıklamak ne ramazan ile ne de başka bir şeyle izah edilmez..
-
Tuğrul Hoca da suskun..
-
Bu kadar bekletilince ortaya felaket tellalları çıktı yakında iptal edilecek diyenlerde çıkar
-
@redcrossbjk geçen alımda da ön soruşturma yapılmış yeni değil yani gibte bugünde çalışma yoksa eğer onay bekleniyordur açıklanması için
-
@açıklanmadı, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Tuğrul Hoca da suskun..
O kadar adama saçma sapan şeyler söylerler ise normal adam iyilik yapmak için uğraşıyor kimseyi boşa gece ümitle beklemeyin diyor ama burada ki bazı kişilere yaranılmıyor yazık
-
@köyün-ağası ön soruşturma için demedim kardeşim genel güvenlik soruşturması ön soruşturma zaten hepsi yapıyordur
-
@redcrossbjk soruşturma dediğim gvs işte yapılmış gecen alımda da