2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@zenginmemur yapılandırmadan dolayı bence.eskiden sadece büyükşehirlerdeyken şimdi her ilde çalışacaklarmis böyle olursa yüklü alım yaparlar.
-
@cnkn evet böyleydi ama ilgöçte güvenlik ve arşiv araştırma formu istenmemiş kazanan adaylardan.Bu soruşturmanın mülakat açıklanmadan yapıldığını işaret ediyor
-
Arkadaşlar bu akşam mesai bitimine kadar açıklanmazsa birileri öncü olsun hızlıca para toplayıp tag satın alalım.
Seçim öncesi bu gece yapacağımız etkinlik ses getirir yarın için sonuçlar açıklanabilir . -
@yorgunsavaşçı, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar bu akşam mesai bitimine kadar açıklanmazsa birileri öncü olsun hızlıca para toplayıp tag satın alalım.
Seçim öncesi bu gece yapacağımız etkinlik ses getirir yarın için sonuçlar açıklanabilir .Çünkü ben olayın tamamen açıkla emrine kaldığını düşünüyorum .
-
@babayega simdide her ildeler zaten.Benim fikrim ünvan degisikligide olabilir.Yüklu ilan bekliyirum.
-
Bugünde çalışma yok.Bu işte mülakat tarihinin açıklanmasına dönecek diye korkuyorum.
-
TK yine çalışma yok demiş sana geliyorum Allahımmm
-
Ben de 2 gün önce çalışmanın bittiğini artık açıklayın emrinin beklendiğini düşünüyorum .
-
@kaldorhicks tk geçenlerde de 4 saatlik çalışma var diyordu. Ben tk yi gerçekten onemserim ama bence onun da artık kulağına yanlış bilgiler geliyor. Hatalı yonlendirmelere maruz kalıyor.
-
@mami1616 O emir en tehlikelisi işte.SGK da aylarca o emri bekledik.
-
@birgarip içişleri ve sgk gibi kurumlar önce güvenlik soruşturmsı yapıp sonra açıklıyor ama GİB önce açıklıyor sonra soruşturma yapıyor kardeşim.. bunla bir alakası olduğunu sanmıyorum
-
@taylor Hocam ben de tam bilmiyorumda çalışma yok yazısını her gördüğümde ister istemez sinirleniyorum
-
@yorgunsavaşçı mantıklı hocam ,bir şeyler yapılması lazım artık. İlan geleli 1 yıl olacak hepimiz taşın altına elimizi koyalım
-
@kaldorhicks Öyle bir şey demedi henüz, nereden okudunuz?
-
@zenginmemur her ilde değiller olmadıkları illere başka illerden gidip denetleme yapıyorlar,yolluk harcırah falan alıyorlar bunada turne deniyor
-
@samuelson hocam arkadaşın birine cevap vermiş
-
@redcrossbjk belki bu durum değişti bilemeyiz
-
Geçen sene 03.30 da mi açıkla onayı alındı bende bunu anlamıyorum. Ne yaptıklarını anlama güç gerçekten Allah bizlere sabır versin
-
Çalışmalara bi hızla başlayıp son iki gündür bu anlamda bir gelişme ya da çalışma olmamasını ben de hazırlanıp onayın beklenmesine yoruyorum çünkü tek mantıklı gerekçe bu gibi duruyor , belli bir gün ve saat belirlemiş de olabilir kurum açıklamak için, önceki senelerde de bazen böyle oldu beklemediğimiz önceden tahmin etmediğimiz bi anda geldi sonuçlar, burada duyumlarına güvendiğim Pareto hocam gibi insanlar önceki duyumlarını yanlışlayan başka bir duyum işitip paylaşmadıkça ben hiç bir çıkarım ya da tahminle kafa bulandırmıyorum arkadaşlar size de tavsiye ediyorum, buna harcayacağımız enerjiyi Twitter’da harcarsak daha faydalı olur gibi geliyor, herkese hayırlı sonuçlar diliyorum.
-
Hadi arkadaşlar sürekli tweet , retweet yapalım .