2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@kuznets_12 tesekkur ederiz hocam sag olun
-
Yaşadığımız bu heyecan twit atan adaylar sayesinde. Olsa da olmasa da herkesin emeğine sağlık.
-
@paretowilfredo hocam neler oluyor
-
Sınava girmedim 2018 kpss puanimla yeni ilan bekliyorum ama sayfayı takip ettikçe sizin kadar heyecanlanıyorum arkadaşlar Allah hepinizin emeğinin karşılığını versin inşallah en kısa sürede işinizin başına gecersiniz
-
Benim gözlerim mi dumanlı görüyor yoksa şu yanan Gib’in ışıkları mı ?
-
Mezuniyette çoğu arkadaş takım giyerken ben spor giyinmiştim, atanınca takım giyerim diyerekten. Bakalım nasip olacak mı
-
@kuznets_12, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
40 fava ataturk orman çiftliğinde kokoreç yerim
İşin şakası arkadaşlar ben görevimi yaptim eve geçiyorum inşallah ben yoldayken açıklanır da rahat ederiz
40 olmuş dostum, bi kokoreç dedin uyuyan hücreleri uyandırdın :)) Ayağına, emeğine sağlık, var olasın
-
@paretowilfredo Hocam şuan da haber beklediğinizi seziyorum. Umarım hayırlı haberlerle gelirsiniz bize
-
@nairu sağolun Hocam. AMİN.
-
Noldu bilenler bana anlatsin uyuyodum
-
@kuznets_12 Atanayim söz sana kokorec ismarlayacagim ahahah
-
@simpeya Günaydın kalk git yüzünü yika Gibde ışıklar yanıyor
-
Sonuç beklemiyorum ama en az sizin kadar heyecanlıyım arkadaşlar hakkınızda hayırlısı olsun . Bir an önce atanın daha arkada bekleyenler var . biz de yaşayalım bu tatlı heyecanları
-
Yanlışlıkla anneme de söyledim açıklanabilir anne diye.. o da komşulara söyledi.. 7 ev halkı cümleten gib i bekliyoruz ölmezsem iyi
-
Stres çekiyoruz ama ben bu günleri bu anımı özlerim be hafızamdan asla ama asla çıkmayacak anlar bu anlar benim için hepimiz için en hayırlısı olsun Allah herkesin gönlüne göre versin bu aşamaya gelen herkesin hayatından en az 2 sene gitti herkes kazanmayı sonuna kadar hak etti inşşalah herkes için en güzeli olur
-
Ben de kurum sınavından gecememistim ama burayı dört gözle takip ediyorum sonuç bekleyen arkadaşlarım ve buradaki emektaşlarımız için umarım hak edenler olumlu haberlerini alırlar
-
@venüsmer kim dedi. Hadi insallah güya sabaha kadar uyuyacaktım. Bir şey dürttü sanki. Sabaha kadar uyuyamam şimdi. Inşallah açıklanır da asilde ismimi görürüm amiiinnn
-
Bu alımda yanınızda yokum ama son alımda sonuçları sabah sabah çapaklı gözlerle öğrenmiştim.Listeye en az 10 kere bakmıştım.Sonuç olumsuz oldu ama yılmadık hala buralardayız.Umarım yeniden bu heyecanı müspet şekilde yaşamak nasip olur.
-
@tertip Senin yaptığın hatayı bende yaptım . Annemin verdiği tepki yok açıklanmaz çok fazla kaptırma kendini oldu yahu :))
-
@simpeya Tuğrul koçer çalışma var diye tivit attı sonra buradaki vatansever arkadaşın biri bizzat gidip baktı isiklar yanıyo mu diye YANIYORMUS pareto hocamiz da hareketliliği teyit etti.