2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@zenginmemur hocam yani guy demezsin maliye bakanlığında üst düzey memurum dersin olur biter tamam herkes öğretmen mühendisi diline dolamış ama maliye bakanlığında üst düzey görevdeyim dersin hepsinin önüne geçer
-
Gib çalışıyor arkadaşlar , sınav duyurularını takip ediyorsanız belli bir plan içinde yürütüyorlar bütün süreçleri , tabi guy mülakatı bu planın neresinde bilinmez ama çalışmalara bakarsa sınav süreçleri bitti bütün sınavların sadece mülakat süreçleri kaldı onuda sınav sırasına göre başlatıcaklardır, bu hafta yapılacak müdür yardımcılığı sınavı Benim bildiğim kadarıyla son yazılı sınav başka sınav Yok diye biliyorum , süreç mülakatlarla sırasıyla devam edecek dediğim gibi kasım sonu aralık başı açıklanır tarihler ... kesin bilgi değil süreci biraz analiz edince çıkardığım bir öngörü...
-
sanırım avukatlar bayağıdır bekliyorlar. ilk onları yapabilirler. sayı ne kadar bilmiyorum ama
-
yahu arkadaslar guy oldunuz da bunu millete begendirmesi mi kaldı :). bırakın elalemi onu bunu sittiyet. biz emeklerimizin karsılıgın alalım elimizde meslegimiz olsun yemişim gerisini yahu
-
@paretowilfredo hocam mülakat tarihleri hakkında bilginiz var mı sizdende ses yok artık
-
Arkadaşlar Bu Akşam ve Yarın Saat 20.00’da Mülakat tarihleri İçin etkinlik yapılacaktır Lütfen Unutmayın ve duyurabildiğiniz kadar kişiye duyurun
#guydguymülakatlarınerede hastagı ile -
@gizem2020 bence cumaya kadar bekleyin derim açıklanmazsa yaparsınız ? kaldı ki katılım zaten olmayacak
-
@t-robert-malthus cumaya kadar mülakat tarihleri açıklanabilir mi?
-
@intermilan işlh açıklanır öyle düşünüyorum .
-
@t-robert-malthus hocam hep güzel haberlerle geliyorsun maşallah bilgi ağın baya kuvvetli
-
@t-robert-malthus Heryerde paylaşıldı Hocam ama. Hocalarda paylaşmış sayfalarında biz yinede şansımızı deneyelim derim
-
@gizem2020, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@t-robert-malthus Heryerde paylaşıldı Hocam ama. Hocalarda paylaşmış sayfalarında biz yinede şansımızı deneyelim derim
SİZ BİLİRSİNİZ AÇIKLANINCA BAKIN BİZ AÇIKLATTIK DİYECEKLER -
@t-robert-malthus Valla bizde şaşırdık Ne yapacağımızı SGK ya kadar açıklanıp sonuçlanır mı sizce bu mülakatlar Hiç SGK ile ilgili duyumunuz var mı
-
@gizem2020 Biraz daha sabredin bütün ilanlar kombo olarak gelecek hangisine gireceğinize şaşıracaksınız ? öyle yüklü alım beklemeyin bundan sonra 85 üstü birçok ilan görür ama altı sıkıntılı kaç katı çağıracaklarına bağlı sgk 300 -400 arası ilanla yakında gelecektir keza mhuy da yazışmaları yapılıyordu diye paylaşmıştım ösym yi takip edin diye o da 250 -375 arası gelecektir. vmy için bişey söyleyemiyorum ama onunda ilanı gelecektir
-
@t-robert-malthus İnşallah Hocamm
-
@t-robert-malthus sizin duyum neydi mulakat tarihleri icin aralik sonu muydu guy?
-
benim gibi 30 yasında veya ustunde olupta burada takılan hala ilan vs bekleyen var mı ? varsa yazsın yalnız olmak istemiyorum. ihtiyarlar cemiyeti kuralım
-
@morand ben kardeşim 30 oldum artık sabırla bekliyorum
-
Başladık Arkadaşlar Twitter’dayız
#guydguymülakatlarınerede
-
@hedefsgk mali hizmetler ilani sayfasina yazdim dostum