2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@kuznets_12 hızlıresim'e upload edip link atabilirsin.
-
@kuznets_12 boşver fotoyu hocam içerde kimin olduğuna kadar belli zati:) de bize mi yorsak orasından emin değilim...netlik olursa daha iyi olur
-
Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz sen bile tutamazsin gib bile tutamaz bi heycan bi kalp atışı sonu hayır inşallah
-
Arkadaşlar ben de çok heyecanlandım ama bu gece olmaz bence yarın haftanın son günü, yarın inşallah açıklarlar açıklamazlarsa haftasonu boyunca Twittere yüklenelim.. bir de bir buçuk saat sonra KPSS ücreti yatırmayanlar süreyi geçirmiş olacak ben az evvel yatırdım hatırlatmak istedim hayırlı geceler
-
@refik-soydam hocam tugrul beye sordum yeterlilik için mi fln diye çalımalr sizin için demişti
-
@paretowilfredo
ışıldayıp gelen sele merhaba -
Arkadaşlar fotoyu atamadım isteyen varsa özelden biri nosunu versin whatsapp tan atayım o buraya yuklesin
-
uzun birşey yazacaksa açıklanmayacaktır. kısa birşey yazarsa umut var bugün için
-
@paretowilfredo hocam bi selam verdin sonra yok oldun hadi gel ver güzel haberi
-
@ltfye yeterlilik mülakat olmadan çalışma olmaz hocam
-
@paretowilfredo bir gülüşüne dünyayı yakarım bu olmasa gerek :))
-
Sıkı tutunun düşüyoruz
-
Stresten kaşıntı tuttu
-
Şimdi biz böyle gülüyoruz falan da inşallah açıklandıktan sonra da gülebiliriz
-
Rabbiiimmm hayırlısını ver ya rabbim sen bizi dosta düşmana mahcup etme amin
-
Dostlar hareket var. Tabi ki bu yıl onca belirsizlikten, umduklarımızın boşa çıkmasından sonra fazlasıyla temkinliyim. Sizleri üzmek istemiyorum günün sonunda kesinlikle. Ama bu hareket bi farklı hareket
Bakalım daha da netleştirmeye çalışacağım. Ama sanki bi cisim yaklaşıyor gibi. -
-
Offf vallahi heycan bastı nereyi kontrol etcem şaşırdım bi yandan ty bi yandan gib bi yandan twitter :))
-
@istatistikçik harbiden yanıyor ya
-
@paretowilfredo allahım sana geliyorummmmm :)))