2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@no33 olsun hocam. Ewli girip bekar çıkmaktan iyidir.
-
@sssld hahaha o da doğru hocam
-
Dostlar acıklanma heyecanindan kpss hazırlığı için ne düşünüyosunuz?Başvuran dostlarımız olmuştur diye düşünüyorum.
-
@no33 bunu bildirmeyi unutma:))
-
Kpss alan için hala para yatırmadım son 2 saat hadi açıklansın:)
-
@ius Rica ederim ne demek.
-
Bırakın şu adama pirim vermeyi bugünün kaymağını yemeye çalışıyor ilerleyen saatlerde çalışmalar bitmiştir diyip çekilecek kenara . Şayet bir başarı varsa o burdaki isimsiz kahramanların sessiz çığlıklarıdır. Organize olmadan gündeme girmek birilerinin dikkatini çekmiş olmalı
-
@zenginmemur 2018 yılından puanım vardı başvurmadım, puanım olmasaydı başvururdum. 2015 yılından beri girdiğim için bu sene girmeyecek olmak tuhaf hissettirdi.
-
Çok yükseldim beklentiye girdim ama aklımda 2 soru var.
1 bu gece aciklanmazsa ne yaparım
2 açıklanır da kazanamazsam ne yaparım -
@geliruzmyard geçen sene mülakat sorumdu. Sayın İsmail Aslan sormuştu.Bu sene komisyonumda Allah'tan yoktu kendisi yine evlenemedim diye kızardı bana muhtemelen
-
@gari̇p-i̇nsan, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Bırakın şu adama pirim vermeyi bugünün kaymağını yemeye çalışıyor ilerleyen saatlerde çalışmalar bitmiştir diyip çekilecek kenara . Şayet bir başarı varsa o burdaki isimsiz kahramanların sessiz çığlıklarıdır. Organize olmadan gündeme girmek birilerinin dikkatini çekmiş olmalı
Zehirli ok geldi
-
@no33 ismail Aslan oldugunu nerden anladin?
-
Vaziyet alın burası karışıcak...Arnavut listeleri çalıştır ulen :)))
-
@zenginmemur mülakattan çıkınca anladım. Çünkü sitede kendisinin fotoğrafı var
-
@aslan-reyiz umudun var mı senin hocam açıklanir mı ?
-
@kuznets_12 kardeşim durumlar nedir vardın mı
-
@geliruzmyard, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Kpss alan için hala para yatırmadım son 2 saat hadi açıklansın:)
harbiden iyi hatırlattın ben yatırmayı unuttum. şimdi halledeyim bari
-
yemek yedikten sonra kuruma gitme zahmetinde bulunmazlardı HAYIRDIR? takvime uymak mı istediler dersiniz:)
-
@kuznets_12 çıktın mı ne yaptın kardeş
-
@refik-soydam hocam bu gece güzel haber kesin mi o zaman