2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
açıklanmadı
-
@venüsmer ben de yazınca fark ettim silinmedi de. bu kelimeyi hakikaten olana kadar yasaklı kelimelere alalım
-
@açıklanmadı, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
açıklanmadı
Kardeşim sen nick'inin altına sadece 'den 'den (") işareti koy yazmana gerek yok , biz anlarız
-
arkadaşlar birazdan TK yazacak: Bu akşam ve gece herhangi bir gelişme beklemiyorum uykusuz kalmayın.
-
@furkenn insanları germeyin umutlarını yok etmeyin
-
TK olan durumu aktarıyor ona kızamayız ne güzel birşey olmayacağını haber veriyor işte hoşumuza gitmese de.
-
@furkenn yazmadı hala yoksa ?
-
Arkadaşlar şahsen yeni ilanı bekliyorum ancak bu günlerdir bu başlığı takip ediyorum bu rezaletin son bulup sizlerin ve bizlerin önümüzü görebilmemiz için elimizden geldiğince arkadaşlarla destek olmaya çalışıyoruz, lütfen gören herkes twittera gelsin
-
Her zaman ızdırap verdin
Beni birgün güldürmedin
Merhametin yok mu senin
Kara vicdanlı gibim benim -
@paretowilfredo @refik-soydam @2577 evet üstadlar 16Mayısı da bitirdiğimize göre artık duyumları tazelemek geldi sanırım, eğer soruşturmanız mümkün ise sizlerden yeni bilgiler bekliyoruz şimdiden teşekkürler...
-
@paretowilfredo @refik-soydam @2577 evet üstadlar 16Mayısı da bitirdiğimize göre artık duyumları tazelemek zamanı* geldi sanırım, eğer soruşturmanız mümkün ise sizlerden yeni bilgiler bekliyoruz şimdiden teşekkürler...
@nonbisinidem, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@paretowilfredo @refik-soydam @2577 evet üstadlar 16Mayısı da bitirdiğimize göre artık duyumları tazelemek geldi sanırım, eğer soruşturmanız mümkün ise sizlerden yeni bilgiler bekliyoruz şimdiden teşekkürler...
-
@furkenn anca onu der hocam zaten. baksanıza etkinliğe bile katılmamış kendi ön ayak olmadığı işi de beğenmiyor bu forumdan çıktı ya bu karar. tabi eğer güvenlik görevlisini guy yapacakları bi kurum içi yükselme etkinliği olsa koşarak gelirdi :)))
-
@nonbisinidem 1 ay önceki belirledikleri takvime uyacakları umuyorum. henüz ek bilgi kulağıma gelmedi, gelince yazacağım. bir bilgi akışı kokusu çıktı mı gelecek....beklemedeyiz, henüz ses yok
-
@refik-soydam hocam bu gece gelişme olabilir mi sizce veya haftaya kalma durumu var mı?
-
@walrass06 veri mevcut değilken söz söylemek uygun olmaz hocam...
-
@refik-soydam Hocam eldeki bilgilere göre bugün bekleniyor yani. Ve aksi durumda bir bilgi henüz size ulaşmadı, doğru mu?
Teşekkürler ilginize de. -
uzun bir aradan sonra TT olunması ve bunun da spontane bir şekilde olması gerçekten çok harika...emeği geçenlere teşekkürlerimi iletirim..
Uunutmayalım!
Bir oldukça devrilmeyecek zorluk ya da engel olmaz! -
Sertaç ortaçın "Aşk bu kızılötesi yaralı müzesi hareket edemem" dediği yerdeyim vesselam
-
@refik-soydam hocam en azından bu gece veya yarın bekleyelim mi dün gvs diyenler oldu biraz daha süreç uzayacak diyenler oldu sizin yorumunuz nedir?
-
siz mülakat komisyonu önüne çıktınız an GVS ve diğer tüm incelemeler bitmiş olur. Bu konuda işleyiş kesindir. Bu gerekçe ile hiç bir uzama OLMAZ. Komisyon değerlendirmesine bu incelemeler dahil edilir. belirlenmiş takvimde esneme olacak mı bilgim yok, epey geç oldu ama hala veri gelmedi kulağıma...İyi mi kötü mü maalesef birlikte izliyoruz göreceğiz...