2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@monopolcü hocam guy mülakatının dguy'a nispeten kolay olduğunu okuyunca yazayım dedim. Benim guy resmen öyleydi
-
@zach eğer nasip olursa gib de çalışmak uygumalı görürsünüz. Hocam gib de pek mesai saatlerine uyulmaz;) her an hazır kıta;)
-
2 liste aynı anda açıklanırsa hangisine önce bakacağım?
Ve birinde kesin adım olmayacak.
Buna kalp dayanmaz... -
Keşke deseler biz çalışmayı yaptık imzaları artık çıkıyoruz, arkamızdan siz yükleyin listeleri cocuklar :))
-
@refik-soydam hocam bu gece uyuyalım mı dersiniz yani bi ekstra haber daha gelir mi beklememiz gerekir mi
-
@refik-soydam ben geçen yıl gibi 03,51 gelene kadar ümit varım!)
-
Guy mülakatlarında belli bi standart olmuyor ki arkadaşlar, çıkarım yapmak çok zor o açıdan, kötü geçti diyip atanan, iyi geçti diyip elenen çok oldu, beş seneye yakındır bu sürecin içinde biri olarak bunu söyleyebilirim, benim de beşinci Guy mülakatım oldu, bakalım umarım bi rekora doğru koşmuyorumdur da son olur bu
-
@ahkâm birinde olursa şükret bence️ Diye kalbin dayanmasın
-
@tuntirikos benim arkadas 11. Mülakatta atandı daha var senin rekora
-
Kimsenin onay ile kastın bakan vs olduğunu anlamasın herşey gib içinde olur ve biter...bakarsın bir fiyakalı araç girer içeri imzalar atılır hop ilan;)
-
@simpeya hocam gerçekten. 5 soru ama 2 tanesi KPSS sürecinde bir kez bile okumadığım şeylerdi. Sağolsunlar mülakatta öğrendim.:)Dguy ise 8-9 soruydu ama en azından hep okuduğum bildiğim şeylerdi.
-
@tuntirikos hocam ben iyi geçti demiyorum zaten ben soru sormamalarından hep korkarım zaten. Ortasini bulamadim ya cok zorladılar ya hic
-
@refik-soydam Bu saatten sonra gelir mi ki o araç hocam?
-
@köyün-ağası hocam 11 mi?Bu tespitden sonra bnce herkes forumu bıraksın gitsin.11 ne demek ya?
-
@köyün-ağası Hocam yalnız Guy da 5.mülakat bu, toplamda 13 benim, sizin dediğiniz toplamda mı Guyda mı
-
@nopainnogain vallah ben iftar sonrası da beklemiyordum...gidelim sahur İÇİN bişeyler yiyip gelelim dedi iseler;) kafalarını bilemeyiz direk onlardan da veri alamayız.... zor ama
-
@tuntirikos yok toplam vmy muy falan hepsi sen rekoru kırmışsın atan artık
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Kimsenin onay ile kastın bakan vs olduğunu anlamasın herşey gib içinde olur ve biter...bakarsın bir fiyakalı araç girer içeri imzalar atılır hop ilan;)
Bakan anlayan olmamıştır heralde dostum. Oldukça net ifade ettik, mülakat komisyon ekibi ve daire başkanı bu işin anahtarı. Gayrı resmi olurlar alınmıştır veya kısa süre içerisinde alınıp bitirilir zaten. Geri kalan her şey GİB yetkililerinde.
-
@simpeya Anladım hocam, gerçekten çıkarım yapması zor oluyor bu mülakatlarda işte, sana tuhaf gibi ya da kötü gibi geliyor ama bazen kurum için yeterli oluyor, ya da tam tersi, yine de olumlu düşünün hocam, umarım hayırlısı olur.
-
@ius sonu iyi olsun hocam. Listede adımızı görelim de gerisi önemli değil