2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@zenginmemur sallıyorlar onlar rahat ol
-
@samet06 o 28 mülakat 2015 oncesiydi facede konusuyorlardı o eskidi artık. atan sende artık valla mülakattan elenmek Zor
-
@zenginmemur Hocam bu kez sordular neyseki, kaçıncı mülakatım olduğunu, öncesinde hangi illeri seçtiğimi, neden ısrar ettiğimi KPSS puanımı gibi şeyler sordular, hatta KPSS puanın gayet iyi neden vmy istemiyorsun dediler, aslında biliyorlar yani bi çok şeyi
-
@köyün-ağası inşallah hocam hak eden herkes hakkıyla kazanır
-
@shanks iyi düsünün iyi olsun hocam. Ben yapamıyorum ama siz yapın
-
@tuntirikos ben her guy da farklı il yazdım komisyon sen bu gidişle Türkiyenin tamamını dolaşacaksın dediler
-
@köyün-ağası :)) Bende de aynı durum vardı hocam ama son ikidir İzmir seçiyorum ben, neden bu İzmir ısrarı boyoz mu seviyorsun şakası geldi Neyse umarım artık son olur hocam üstadların elinde herşey, hayırlısı olsun
-
@tuntirikos ins alırlar kurumu ne kadar isteğimizi vazgeçmeyerek gösterdik onlara
-
TK bu site için "sizi gidi kopyacılar sizi" yazmış. Derdi ne anlamıyorum
-
@tuntirikos boyoz yemeden duramam deseydiniz hocam. beni alsınlarda geçici görevle Suriye'ye bile giderim
-
@beveridge-eğrisi Kasap et derdinde koyun can derdinde hocam işte . Yani TK da kendince duyumlarını paylaşıyor TY ekibi de paylaşıyor. Bu olayı yarışa sokmanın bir anlamı yok ki. Aynı duyumu iki kişi alamaz sanki bu tweete olmamış bence.
-
Tk sadece kendi takipçilerine mi hizmet veriyor ? Kopyacılıkla ne alakası var anlamış değilim.Onun alamadığı bir çok Bilgi buradan çok önceden beri paylaşılıyordu zaten ki bu bir yarışma değil umutla bekleyen insanlara karşılıksız yapılan bir şey.
-
Biz ikisini de takip ediioz yarış yapmasınlar önemli olan sonuç :))
-
Mülakatlarda zorlama olayı sınav puanıyla, komisyon üyeleriyle ve girilen ille alakalı diye düşünüyorum. Dikkatimi çekti özellikle ankara komisyonu her sınavda kasmış. Ankara ya bakan komisyon üyeleri burada daha seçici oluyorlar gibi geldi. Puanı iyi olup da (kpss veya kurum) mülakata girenleri genelde çok zorlamamışlar. Mülakata giren arkadaşlarımdan ve forumdan edindiğim bilgilerden böyle bir çıkarım yaptım. Referansın etkisini bilmiyorum.
-
@ahkâm hocam kpss ve kurum 90 üstü 15 dakkadan fazla kaldım içerde
-
Adama ilk günden beri demediginizi bırakmadınız burda duyumu çikmayan bir sürü arkadaş oldu. Hiç birini linç etmedim, duymuş ve bizimle paylaşmak istemiş diye düşündüm. Insanları yarış haline sokan burdaki belirli kesim bir kitledir. Ben tarafsızım eminim Tuğrul hocada taraf tutulsun istemezdi. Şurda bir resim paylaşıpta bilgi paylaşan insandan da Allah razı olsun, bilgi almaya çalısandan da hepimiz aynı gemideyiz. 1 saniye birbirimize faydamız varsa ne alâ tarafçılık yapmayın.
-
İma edene gerekirse karşındaki eczanenin güvenlik kamerasından bakar çeteleni çekecek kişilere laf sokmaya kalkmak gülünç seviyesinden de aşağıdır, sözümü iletirim.
Bakarsın bir çöpçü olur bakarsın topçu olur bakarsın şöför olur...devletimiz işleyişinde bilgi almak tek kişinin tekelinde değildi. Kimse kimseyle s..dk yarışına çıkmasın.
Buradaki konu yardımcı olmak ise herkese amenna ama kişilerin duyguları üzerinden prim ise o kapıda yatar yine müsade etmem;)
Hayırlı geçler tekrardan -
Onu bunu bosverin de şimdi sabahlayacak misiniz? Etkinlik falan olacak mı sabah aciklanmazsa. Malum oruç olunca sabah saatlerinde pek kimse olmuyor normalde buralarda. Belli bir saat verip o saatte toplansak mi açıklanmamış olursa?
-
@ahkâm Ankara komisyonmu zorlamis.Bana niye oyle degildiler
-
@birgaripiibflii saat 11 de yine twitterda bir tag ile yazarız bu gece beklemeyin herkes evine gittmiş