2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@köyün-ağası gib başkanı ve bakan gördükten sonra ismail üstadın imzasıyla yayınlanıyor, bakan bey hep hazine nin binasında duruyo , inşallah evraklar e imzayla gidiyordur yoksa biraz daha geç kalır gibi
-
@simpeya Hangi komisyon?
-
Merhaba dostlar. Son durumu bildireyim;
Çalışmalar bitti ve ekip ayrıldı. Kuvvetli ihtimal çalışmayı sonlandırıp ayrıldılar. Yarın biteceği kanaatindeyim. Yine gelişmelerden haberdar ederiz dostlar.
-
@sanchez06 Bir foto paylaşsanız hayrına buradakilerin hayır duasını alırdınız aslında :))
-
Yarın yine tweet atalım yoksa bekleriz bugün gündeme girdik bayya yazdık çalışma oldu
-
@sz, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@sanchez06 Bir foto paylaşsanız hayrına buradakilerin hayır duasını alırdınız aslında :))
Çayım bitsin atayım
-
@shanks 5. Komisyon hocam. Dguyda ne sordular dediler soyledim bizde aynisini soralim dediler bende cevapladım onları saymadım tabi. Sonrası hep muhabbet.
-
@paretowilfredo olsun bunada şükür ben sözlüm için takip ediyorum 4. Guy mülakatı 8 senedir hazırlanıyor çok hayal kurduk beraber inşallah olur
-
@gari̇p-i̇nsan Aynisini Pareto hocamiz da söyledi Yeter artık bırak Tuğrul hocanın yakasini ayıp oluyor gerçekten.
-
@köyün-ağası bence de Twitter etkisi oldu yarın da devam edelim arkadaşlar
-
Çalışma ekini ayrıldı evet. Net olan sadece onayın kalmış olması. Onu da inşllh kısa sürede geçeriz. Tekrardan hayırlı oldun. Bu gece bitirseydi iyi olacaktı...son zamanların moda kültürü Cuma'ya açıkla uygulamaya girdi...değişik veri gelirse yazmaya çalişirim. Emeklerin karşılığını bulduğu süreç olmasını diliyorum...hayırlı geceler
-
Tk nin fotosunda üst katlarda ışıklar yanmiyor
-
Tek geceye tahammülümüz kalmadı bu gece de bekleyeceğiz
-
@refik-soydam madem 3 saat çalışmayla bitiyorsa neden 15 gün bekledik keşke daha once tag satın alsaydık
-
Gecen aciklandiginda gece 03.30da calisma devam ediyormuydu gib isiklari nasildi
-
@simpeya Hocam beni guy da anestesisiz ameliyat ettiler.
-
@ius of hiç güleceğim yoktu ya
-
@ius ciddi mi ? Kaç soru sordular hocam. Ben bide en son sıradaydım dükkanı birlikte kapadık ondan da olabilir
-
Her şey çok mantıklı geliyor da, geçen sene sonuçların saat 3.50 küsür de açıklanması nasıl oluyor arkadaşlar Yani üstadlar aynı anda 3.30'a saat kurup, kalkıp gidip binada imza mı atıyor nedir
-
Arkadaşlar yarn lütfen yine etkinlik yapalım twetr da nolurrrrrrrr bugünkü gibi ses getirirse sonuçlar açıklanır gibime gelio