2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@marsiyal etkilemez. onlar zaten kurumda çalışanlar. uzmanla memur aynı işi yapar gibde açılırsa sadece memurlar uzman ünvanına sahip olur o kadar
-
Arkadaşlar, etkinliklerde özellikle Cumhurbaşkanımızın sesimizi duyması için tweetlerinize İsmail beyi (İsmail Cesur - https://twitter.com/icesur ) ekleyebilirsiniz! Kendisi Cumhurbaşkanımızın hem tweeterıyla ilgilenmekte hem de danışmanıdır.
-
@kuşçubaşıeşref kim etiketlencek nasıl olcak ben twitter kullanmıyorum da bilgi verirseniz başka hesaptan atıcam
-
arkadaşlar etkinlik başlığı ne ?
-
@eren-ateş #iibfmaliyeyesoruyor
-
@ceterisparibuss teşekürler...
-
İlgili kişileri ve yerleri eklemeyi lütfen ihmal etmeyelim arkadaşlar
@BeratAlbayrak
@NureddinNebati
@gibsosyalmedya
@HMBakanligi -
Bir saattir etkinlik yapılıyor. Hep aynı yüzler, 50-100 kişi ancak varız. Tebrikler sayın İİBF liler daha çok bekleriz. Güya mülakat bekleyen 3000 ne yakın insan var. Bir Twitter etkinliğine katılmaktan aciz bir topluluguz Allah sonumuzu hayır etsin.
-
Biz daha çok bekleriz yeni ilanlar şu öğretmenlerin yüzde 1 i kadar birlik olamadık adamlar 40.000 atama geliyor ek 20.000 istiyorlar bize yılda toplasan 2000 maksimum herkes memnun herhalde
-
Merhaba arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var . Guy için 1000 kişilik ilan verilmişti sınav buna göre yapılmıştı da 1000 kişinin gerçekten alınıp alınmadığını nerden nasıl Ne şekilde öğrenebiliriz benim bir hayli tereddütüm var bu konuda da affınıza sığınıyorum yardımcı olabilecek gerçekten bilgi sahibi bir arkadaştan rica etsem aydınlatabilir misiniz bizleri
-
@bankacıkız liste var
-
2000 küsür kısı mulakat tarıhı beklıyor onbınlerce kısı yenı mezun ve 2018 sınavına gırıp yenı ılan acılmasını beklıyor ama en önemli zamanda atılan tweet 250. Ben bu denklemı cozemıyorum düşünüyorum düşünüyorum olmuyor saat 20.00 de herkesın en uygun olduğu zaman secılıyor kı dışarda olsan bıle 1 tweet atabılırsın dıyecek kelıme bulamıyorum katılanların coğunun 1 den fazla tweet attığını dusunsek en fazla 100 kısı katılmıs guleyım mı aglayım mı ortada bı yerdeyım. Değişik
-
GÜNAYDIN İİBF’li
Bugün de etkinliklere devam edeceğiz !
Yetkili bit kişinin paylaştığı twete hepimiz saygı çerçevesinde twet atacağız, yorum yapacağız.
Akşam 20.00 da görüşmek üzere...
Katılalım, yayalım.
-
@monopolcü ne bekliyordunuz sıf ben bunlara inat veryansın ettim . Şimdi sen yetkili biri olsan bu kadar kısık sesi galiye alıp da iş yaparmısın ? bizim mülakatlar sümen altı kim sesini cıkartacak yk hayır olamaz . Burda iptal nidaları yaptık kim tepki gösterdi . birkaç kişi o yüzden etkinlik falan hikaye bu kadar korkak bir kitleyle hiçbirşey yapılamaz . sadece şehrin asi cocukları biz oluruz onlar kaymağını yer . Nasıl olsa sınavlar elbet gelecek bizlerde gireceğiz . kuruma girsem de gireceğiz girmesekte gireceğiz burda vebal diye afkuranları görüdükçe keyfimden inadına belge paylaşıp gireceğiz . Biraz daha sessiz kalmaya devam edilsin bakalım
-
Ak parti iletişim merkezine form gönderin vekilleri arayın cimere yazın ak parti ilçe başkanlıklarına gidin söyleyin aglamayan bebeğe mama vermezler
-
arkadaşlar bizler böyle etkinlik yaparak sesimizi duyuramıyoruz anlaşılan. memurlar .net ulaşamıyor muyuz çünkü onların haber yapması etkili oluyor. var mı bu konuda bilgisi olan ona da mı para lazım ?
-
Bunun açıklaması mülakatlari öteleyerek yeni alım için seçim öncesi baskı oluşmasını engellemek olabilir mi? 40000 öğretmen 10000 bekçi bütçeye yük değil de 1000 guy mu bütçeye yük Allah aşkına
-
@manisalipinar 1000 guy butceye yük olmadığından bu tip hesaplara girildiğini zannetmiyorum. Devlet erkanının işi gücü yok bizim üç beş oyumuzla uğraşmaz. Biz sayı olarak seçim malzemesi olacak kadar bile değiliz. Nicelige odaklanmak yerine sesi gür bir nitelik oluşturmak elzem. Kaldı ki yeni sayılacak bir guy ilanının üzerine önümüzdeki üç beş ay kimse baskı oluşturamaz Naci agbal in gitmeden evvelki beyanatlarindan bir kesit:
(Guy alımının uzerinden 13 ay geçmiştir)
Bakanım guy duy dguy alinacak mi?
Bakan:Daha yeni aldık. Gelismeler olursa haberdar ederiz.
Uzun lafın kısası başka manalar aramaya gerek yok. Bürokrasi hantal işliyor. Üstüne üstlük revize edilen bir döneme geldik. Allah en kısa zamanda güzel haberler nasip etsin ne diyelim. -
Heyy millet Biri facebook grubunda yorum yapmış gemi yaklaşıyor 18.50yi bekleyin demiş
-
@sssld umut tüccarı dostum