2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@babayega memurlar net şu gibi insanlar yüzünden bitti. buralarda da bu tarz sivrilmeye çalışan kişiler sindirilmeli.
-
@antimülakat hocam sabahın 8 inde ne duyumu olacak totem yapıyorum.diger taraftan bu adamlar psikolojik vakaa normal değiller bunlara göre kendimizi ayarlayamayız.
-
@babayega hocam tekrar altını çiziyorum: Arkadaşlarımızın büyük bölümü stres altında sınav sonuçlarının açıklanmasını beklerken, sizin yaptığınız açıklamadan rahatsız oluyorlar. Lütfen buradan hareketle bir kez daha aynı şeyi tekrar etmeyin. Bazı şeylere mecbur kalmayalım.
-
@babayega totem yapıyormuş bide .
Git totemini başka yere yaz arkadasım.
Biz senin saçma sapan olumsuz yazılarını okumak zorunda mıyız.
Herkes senden rahatsız , geçen bu tip yazıların sataşmaların yüzünden engellendin.
Hala devam ediyorsun. -
@babayega Git totemini başka yerde yap arkadaşım, burası uygun değil.
-
Su adam kadar bos yapan biri daha yok herhalde.Bir ara referans torpil mevzusundan milletin psikolojisiyle oynuyordu simdi de aciklanacak aciklanmayacak mevzusundan.
-
@gmsmustafa forumda konuşulup birlik olunması gereken asıl konu referans olayının kaldırılması gerisi hikaye.senin arkan sağlam herhalde bu konuyu önemsiz göstermeye çalışıyorsun.
-
@babayega geç açıklanmasını mı totem yapıyorsun, birkaç sağlam kaynak bu hafta bir şeyler olabilir yazmışken suyu bulandırma
-
@modigliani-0 bana kalsa Sayıştay,hakimlik ve BDDK dan sonra açıklanması daha iyi.belki 25-30 kişi daha çekilir.
-
@babayega Çok sukur yillardir basim dik yuruyorum.Torpil ve referansla mucadele etmiyor insanlari yipratiyorsun.
-
@babayega güzel trol
-
@modigliani-0 sınav hizmetleri müdürlüğünü arasanya belki birazdan açıklayacağız derler
-
Merhabalar dostlar .
Yine ben şu an itibariyle her an her şey olabilir .
Saygılar... -
@dguycu O ok beni şu an tam kalbimden vurdu umarim bu defa zehirli değildir.
-
@dguycu biraz detay verir misin
-
Adam BOMBER MAN gibi bombayı bırakıp kaçıyor
-
@dguycu totem veya his diye gelmeyin hocam sizde aslı var mı
-
@dguycu kardeşim haydi inşallah ya
-
@teklif-eğrisi ben bugün erkenden gelip açıklanmayacak yazınca onada bugün açıklanacak demek kaldi
-
@babayega babayega sen seçilmiş adamsın