2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@2577 eyvallah
-
@2577 hocam guy için de geçerli mi bu söyledikleriniz beraber açıklanması için mi haftaya kalır acabaa
-
@modigliani-0 en azından 2019 kpss basvuruları bitmeden açıklanması yönünde mail Atsak kpss basvuru ücretlerinin yüksekliğinden bahsetsek işe yarar mı acaba
-
Ben attım hocam birisine bakalım dönüş olur mu bilemem
-
@modigliani-0 mail adresi nedir hocam
-
Hocam kişinin ismini yazın sonuna maliye yazın googlede
Zaten personel listesi gibi bir şey çıkıyor orda var bütün isimler -
@modigliani-0 tamamdır hocam tesekkür ederim yarın bende mail atacağım
-
Arkadaşlar 2018 kpss ye girdim 2019 kpss ye girmesem ilan da 2019 kpss den sonra gelse kurum sınavına girebilir miyim malum başvurular bitmek üzere
-
@harranli girersin hocam puanlar 2 yıl geçerli
-
@nopainnogain sağol kardeşim bilgilendirdigin için ağustostan beri kitap açamadım girsem zaten daha düşük alacağımı biliyorum Allah sonumuzu hayır etsin
-
@nopainnogain 2019 da 2 yıl geçerli değil mi hocam ? Peki 2017 istisnamıydı neden tek yıl oldu?
-
@ücüncütekil istisnaydı çünkü o yıl puan sistemi değişti diye biliyorum hocam
-
Arkadaşlar 2018 yılı puanları 2020 KPSS sonuçları açıklanana kadar mı geçerli yoksa sınav yapılana kadar mı ?
-
Yazılanların 2018 dguy la bağlantısını kuramadım
-
Bu hafta açıklanmayacak.boşuna beklemeyin.
-
@babayega arkadaş sen nasıl bir bela çıktın böyle şu mübarek ayda dur bari insanları günaha sokma
-
@grundig yapılana kadar olması lazım.
-
@grundig açıklandığı güne kadar geçerlidir.
-
@babayega hocam bu soyleminiz hiçbir şeyi değiştirmiyor ve bunu ifade ettiğinizde de moraller daha çok bozuluyor. Lütfen bunu tekrar yapmayın, açıklanmayacak ise bırakın açıklanmasın. Tekrar tekrar üstünden geçmeye gerek yok.
-
Şu forumlara üye olurken keşke psikoloji testi fln olsa diğer insanların sağlığı için.
Yada ilgi çekmek için aklına her geleni yazanları direkt tokatla butonu.Yoo delirmedim, iyiyim.