2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
Artık bitsin şu bekleme
-
açıklanması için gereken tüm olumsuzluklar mevcut.
şunu duydum bunu duydum diyenler bitti,
herkes ümidini kesti,
yeterli süre geçti.. -
Tam gunu aslinda mudurluk ve mudur yardimciligi sozlu sonuclari mulakatlari bittigi gun takip eden ayin ayni gunu aciklanmis. Neden dguy da seriyi devam ettirmesin 9 mayis
-
@pareto_wilfredo hocam ne olur ? Ayin kacinda biter bu bekleyiş ?
-
@PARETOWİLFREDO hocam bu koca surecte kımse dusunup bir acıklama yapmadı siz yaptıgınız her acıklamada umut ısıgı oldunuz ya aksamında ya da sabahında guzel haberler aldık sımdı sızde susuyosunuz sizden birkac kelıme duymaya cok ıhtıyacımız var
-
@pareto_wilfredo hocam bu koca surecte kımse dusunup bir acıklama yapmadı siz yaptıgınız her acıklamada umut ısıgı oldunuz ya aksamında ya da sabahında guzel haberler aldık sımdı sızde susuyosunuz sizden birkac kelıme duymaya cok ıhtıyacımız var
-
@gingove
@paretowilfredo
üçler kırklar yediler mürvete geldim yalınız -
@2577 yazdıklarımız mavi tik oluyor ama cevap alamıyoruz
-
@otuzyılsavaşı Dostum evvela yeni yaşını kutlarım. Allah sağlıklı, sıhhatli güzel bir hayat nasip etsin. Öncelikle düşlerini gerçekleştirme imkanı versin.
Gel gelelim dostlar suskunluğumun sebebi belirsizliktir. Çok net bilgi almadan sizi umutlandırıp, uykularınızı kaçırmak istemiyorum. Çünkü biliyorum ki her söylediğim böyle bir sorumluluk doğuruyor bana. Bu, sorumluluktan kaçmaktan ziyade sizlerin hakkına girmekten imtina etme eğilimimdendir. Yoksa biliyorum ki her yazdığımda çok dostumuz umutlanacak ve belki bu sizi mutlu da edecek. Ancak gerçekleşmediğinde ortaya çıkacak bir hayal kırıklığı da söz konusu. Bu nedenle, kurumlarda işler bu denli belirsiz iken bir şey demekte zorlanıyorum.
Son aldığım bilgiler şu şekilde, sonbahar dönemi eğitim dönemi Gelir İdaresi'nde net bir şekilde eğitim dönemi olarak gözüküyor. Bunu söyleyen çok sağlam bir ahbabım. Bu yaz döneminde işe başlatılmaya işaret ediyor. Bu da zaten sonuçların çok geciktirilmeden duyurulması anlamına geliyor benim nezdimde.
Bir kaç farklı kaynaktan aldığım bilgi çalışmaların sürdüğü yönünde. Ama bunun ne zaman neticeleneceğini ancak o çalışma ekibi bilebilir. @piyon dostumuz bu çalışmanın bugünlerde neticeleneceğini duyduğunu aktardı bize. GUY için yapılan çalışma bittiği zaman DGUY için de açıklanma vakti olacaktır. Ama bugünlerde yetişmez, gelecek hafta yetişir bunu dediğim gibi ancak ilgili ekip ve Kurumda "yetkili" olanlar bilebilir. Yine sonrasındaki onay ve açıklanma süreci için de "yetkili" devlet büyüklerimizin oluru ve tensibi belirleyici.
Ben çok vakit kaldığını düşünmüyorum. Çalışma biter bitmez, yakın zamanda mühürlerin basılıp, imzaların atılıp yayımlanacağı kanaatindeyim. Yetişirse bu hafta olur, olmazsa gelecek haftayı aşmaz diye umuyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun dostlar hepinizin. -
@paretowilfredo
çok teşekkürler dostum.sağ olasın var olasın. amin dostum.cümlemize inşallah.bir düşlerimiz kaldı geriye...
bilgilendirme için de çok teşekkürler.sensiz olmuyor dostum.daha huzurlu bekleyeceğiz artık... -
@paretowilfredo eyvallah dostum bu aciklama icimi rahatlatli sagolasin
-
@paretowilfredo kurum baslar baslamaz egitime mi gonderiyor ? Yoksa kurumda calisirken duruma gore mi egitim plani yapiyor ? iibf , istatistik ve muhendislik alimi yapildi. Bu alimlara gore surec ayni mi isler ? Egitimleri ortak mi olur ? Ayri mi olur acaba ? Kafada deli sorular ...
-
Sonuçları bekleyen dostlar bugün -yarın- pazar günü ve haftaya beklemesinler . Sadece kendinizi her gece olduğu gibi yorarsınız yapmayın .
Bir kaç hafta buralardan uzak durun .
Birilerinin egosunun kurbanı olmayın .
Sizin üzerinizden prim yapmak isteyenlere fırsat vermeyin .
Süreç tamamlandığında güzel haberleri yetkili mercilerden duyacaksınız .
Saygılar... -
@dguycu yazdım yazdım sildim en sonunda bir şey yazıp kendimi yormaktansa vazgeçtim. Bu bile çok.
-
dothrakiler akgezenlere saldırdıktan sonraki sessizlik hakim şuan.
-
@dguycu biri bu adamı sustursun lütfen her yere kopyala yapıştır yapıp duruyor.
-
Haftaya umarım güzel şeyler olur..... İnşallah
15 - 16 Mayıs soylenilmisti bende yaklaşık olarak 1 ay sonra açıklanır diye yazdım .
Öğrendiğimin özetini yazmıştım . Detayları yazmadım .
Dguy listeleri tamam .
Sadece dguy için İsmail bey in imzasi duruyor.
O da sonuçlar yayınlandığı gün imza atıyor.
Bazı belirsiz durumların netlesmesini bekledim.
Ondan dolayı hiç kimseye cevap yazmadım .
Olmayan bir şeyi benden yazılmasını hiç kimse beklemesin.Bazı şeyler netlesmedi . Haftaya hepsi belli olur.
Net bilgi almak istiyorsanız
İsmail Aslan
Fatih Paykal
Yusuf Kenan Cevher
Bu isimlerden doğrudan veya dolaylı olarak öğrenebilirsiniz . -
@2577 hocam sonunda güzel haberlerle döndünüz inşallah
-
@2577 hocam netlesmedi derken Dguy olarak bi sorun mu var? Hani liste hazırsa ne bekleniyor olabilir bilemedim.
-
Mesajda yazılı olan 3 isme mail atmakta fayda olabilir arkadaşlar