2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Listede ismim var. Kazanamayan arkadaşlar içinde daha güzel makamlar olur inşallah.
-
@quantativeeasing Estağfurullah dostum. Elimden geleni yapmaya çalıştım süreçler içerisinde, faydalı olabildikse ne alâ. Var olasın. Bahtınız açık olsun dostum.
-
Dguy için ilk izlenimim tecrübe aramışlar . Benim ilk ilanim hatta ilk mülakatımdı dguy. Ikincisi de guy du guy oldu çok şükür. Ama mülakat günü tanıştığımız 3 4 kişi hali hazırda gelir uzmanı sgk denetçisi ve guy olan herkesi listede gördüm. Biraz değil çok temkinli davranılmış anladığım kadarıyla. Kısmet bu sefer olmadi diyip dguy defterini şimdilik kapatıyoruz:) kazananları tebrik ederim hepinize hayırlı uğurlu olsun
-
Dünden beri toparlanamadim tüm kazananlara hayırlı olsun öncelikle. Ama şu Ramazan ayında ikinci kez 3 mülakattan elendim. Sanrım ben için alan bitti çünkü yıldım, yaş kriterine de yaklaştım. Süreci sürdüreceklere allah sabır versin .Bunları yazmak istemezdim olmadı. Çok iyi puan almanın ne şartlarda çalıştığımızn hiç bi önemi yok.
-
@aroma süreçlerin yasını tutacağız elbet ama vazgeçmeyeceğiz 13 eylülde ne yaşadıysam dün gece onu yaşadım , sizin kadar size bende üzüldüm 23 yaşındaki adamı alırlar işi gücü olanı alırlar seni beni almazlar . Öğrendik .
O yüzden suç varsa bu bizim değil, daha önce söylemiştim hayırlısını dayanamazsın, hakkınızda en iyisi ne ise o gelsin başınıza , valla artık aklımı sağlam tutmaya çalışıyorum, çok acı gerçekten. -
Öncelikle kaybeden arkadaşlarıma sabır diliyorum bende 12 mülakattan sonra çok şükür kazandım,unutmayalım Allah bir kapıyı kapar ise bin kapıyı açar hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah.
-
@karar geçmiş olsun mu ya da sağlık olsun mu denir bu durumda bilmiyorum ama ne geciyo ne de sağlık kalıyor bize. Beni emeğim ve başarısızliğm sebebiyle almayacaklarsa eyvallah da ama bunca güzel puan ve güzel geçen mülakatim varken neden demekten alikoyamiyorum kendimi ve kimseyi zan altına almak istemiyorum sistem ortada. Akıl ruh sağlığı bırakmadılar.
İftar öncesi bize bunu yasatanlari allaha havale ediyorum çok şey var diyecek ama öfkeli iken konuşmak istemiyorm.
Ülkemiz tam bi 1984 ... -
@aroma hiç birşey deme hocam demeyelim dünyayı ateşe versem benimde içim soğumaź o derece . Puanın iyi gittiği yere kadar kullan ama vazgeçme biliyorum olacak seninde benimde bu yaşi sorun edenlere ragmen ciğer demiştik bi ara soldu diye benim kalbe sıçradı ben söyleyeyim sen anla
Er meydanları değil malesef , ne umutla giriyorsun ne hale geliyo durup dururken . Neyse bizde başka baharda kibarlık yaparsa otuzyil savaşının makamında demli çay içer , sen bizden önce girdin diye başının etini yeriz olmaz mı? -
Arkadaşlar çok zor dönemlerden geçtik adeta bu ilanları tabir yerindeyse ''tırnaklarımızla kazıyarak aldık'' .Saygısızlık edepsizlik yapmadık devlet büyüklerimizden rica ile etkinlikler ile gazete ilanları ile ilanın gelmesini , sonuçların açıklanmasını , mülakat tarihlerinin açıklanmasını istedik . Benim gelmek sitediğim konu bu süreçte belkide 100 den fazla etkinlik yaptık ve bu etkinlikleri yaparken bazı arkadaşların çabaları takdire şayandı o arkadaşlarıma ve bize destek olan İstanbul Murat dersnhanelerine , DATA,MAKRO ve daha nice kuruma ; Kim nederse desin Tuğrul Koçer hoca , @paretowilfredo üstada ve dershane hocalarıma teşekkürü kendimce borç bilirim Allah hepsinden razı olsun ... İnşallah zor günler geride kalmıştır bundan sonraki süreç herkes için daha şeffaf ve güzel geçer.Mülakatta başarılı olan arkadaşlar bugünlerini unutmasınlar , Canım vatanımızın , islam aleminin ve bütün insanlığın daha güzel bir yer haline gelmesi için yanlışları düzeltmek için Rabbim hepimize iş gayreti versin.Sözü daha fazla uzatmayım...Allah hepinizden razı olsun
-
@aroma
:(( teşekkürler hocam.çok geçmiş olsun.çok üzüldüm..ne denilebilir ki.nasip mi kader mi kısmet mi? ne denilebilir...gözlerim hep seni aramıştı... :(( çok buruk bir sevinç oldu..yine de pes etme hocam.zamanın neler göstereceğini bilmiyoruz.yine olabiliriz belki de hocam...sen pes etmezsin hocam.çok geçmiş olsun tekrar :(( -
@karar
çok teşekkürler dostum .bilmukabele.Allah razı olsun.sağ ol var ol.eyvallah dostum.daha güzelleri senin ve tüm emek veren kardeşlerimin olsun inşallah.Allah o güzel gönlüne göre versin.tekrar çok teşekkürler. -
@otuzyılsavaşı buruk olmasın sevincin hocam eminim çok uzun ve zorlu bir süreçten geldin buraya ben kendime üzülsem de senin adına çok sevindim .Pes etmeyen beni bile yıldırdılar su an öfkeden düşünemiyorum bile ama..
Hayat beni de bi yere sürükler ama gönlüm hep dguy daydı.. -
Arkadaşlar söyliyeceklerim sizi ne denli rahatlatır bilmem zor bi süreç biliyorum.ben 2013 mezunuyum yaşım 32 evliyim birde çocugum var 6 yılı aşkın zamandır bu sürecin içindeyim bu süre içinde evlendim çocugum oldu ve ben işsizdim mülakatlardan elelendim,yedek listede yer aldim kesin gelir dedim gelmedi ,alımlar azaldı ,eş dost baskısı artmaya başladı artık gir bi işe çalış demeler,olmuyorsa zorlamanın bi anlamı yok diyenler artık nerdeyse insanlardan kaçar olmuştum ve gücümde tükenmişti yeter diyen artık bırakacam diyen arkadaşlardan daha sitemkardım taki çocugum olacağı haberini alana kadar o azimle şimdi bu listedeyim demem o ki allahım çalışanın emeğini boşa çıkartmaz elbet bi kapıda size açılacaktır inşallah canı gönülden daha iyileri olması dileğiyle biraz daha sabır.
-
@karar güzel niyet ve temennize karşılık Allah size sağlığınızı versin hocam .Sağlık başka biliyoruz ama bunca yük de söyletiyor ağlatıyor. Allah bizlere de hayırlı kapilar nasip etsin ne diyelim .
Dediğinz gbi içimizi soğutacak söz bulamıyorum . -
kazanan arkadaşlara hayırlı olmasını dilerim. Bundan sonraki süreç ile ilgili bir bilgisi olan var mı? Güvenlik soruşturması olacak mı? Olursa tahmini ne kadar sürer?
-
Arkadaşlar birçoğunuzun içi buruk kaybeden arkadaşlar için çok üzgünüm, biliyorum elenmek ne demek. Bu sefer oldu benim rabbime şükürler olsun ki. Sizlere bir sorum olacak görev yeri neresi bilen var mı hangi ilçede?
Çünkü ben başka bir şehirden geleceğim Ankara'ya hiçbir fikrim yok hangi binada nerde çalışılacak -
@aroma hocam sizi tanımıyorum ama sizin icin gercekten üzüldüm. Pes etmeyin. gonlunuzden gecenin daha iyisi olur umarım.
-
@otuzyılsavaşı işe başladığın ilk gün eski ayakkabını giy hocam bir ayak benim için bir ayak aroma hocam için tam kapıya girerken sen çaktırmadan sürtüver ayakkabını çabuk olsun işimiz bide maaşın ilk günü inşlh kıstla birlikte bi tatlı yersin bizim adımıza bak şekerimiz düştü gözüm görmüyo
İstediğin dinginlik , huzur artık senindir .
Ne kadar da barış imzalasan bu savaş unutulacak gibi değil ; savaşınla hatrımda kalacaksın . Allaha emanetsin . -
@elisa aslında birbirimiz için sevinip ya da üzülmek için birbirimizi tanımamız da gerekmiyor nihayetinde ortada verilmiş bir emek var. Bu sayede iyi sonuç alamayan diğer arkadaslarimiza da geçmiş olsun diyim..
-
@elisa sağolun hocam güzel dileğiniz kafî. İnş bizler de yolunu sonunda bi hayrla karşılaşiriz