2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@ezo teşekkür ederim
-
Şu ana kadar kaç kişi oldu dguya gelmeyen???
-
Ileti kaldirilmistir.
-
@hıçok, içinde söyledi: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
Şu ana kadar kaç kişi oldu dguya gelmeyen???
Günlük ortalama 3-4 kişi oluyor, 624 kişi vardı sanırım mülakata girecek olan, 590-600 arası kişi girmiş olur mülakata, çok bir etkisi olmaz gelmeyenlerin
-
@gencburokrat anladım teşekkür ederim hocam
-
Merhaba arkadaşlar.
İzlenimlerim şöyle; komisyon gayet iyi, işini yapmaya çalışıyorlar, verdiğiniz cevaplara göre değişik sorular gelebiliyor. Bu yüzden cevaplarınızda net olmanızı öneririm. Sakin olup kendinizi iyi ifade etmeye bakın. Çalışan arkadaşlara kendi alanlarıyla ilgili sorular gelebiliyor. Bana da çalıştığım kurumla alakalı 2-3 soru geldi. Onun dışında gelen sorular birkaç tane bilgi ve birkaç tane de 'bütün yetkiler sende olsa şunu nasıl halledersin' formatındaydı. Herkese kolay gelsin. -
Pek orantılı değil gibi sorular. Bazılarına çok temel şeyler gelirken bazılarına çok dip köşe sormuşlar.
-
@aroma 4 ve 6 . Soru cevapları bilen var mı ?
-
@kuşçubaşıeşref 4. Soru haklar hesabinin borcuna kaydedersin her yil amotisman gideri ayirarak itfa edersin hocam.
-
@kuşçubaşıeşref hocam 4. Soruda haklar hesabına kaydedip dönem sonlarında amortisman ile itfa ederiz en fazla 5 yıl içinde.
6.soruda vergi mah redderse bim e istinaf burdan da aksi talepte danistaya temyize gideriz. -
@aroma teşekkür ederim hocam
-
@gmsmustafa teşekkürler hocam
-
Arkadaşlar sınav günü kimlik kartımız dışında yanımızda bulundurmamız gereken neler var yada mülakata giren tecrubeli arkadaşlar o gün şunları yapmalısınız diyebilecekleriniz neler komisyon salonu, o günün atmosferi nasıl bilgi verebilir misiniz
-
Ben seyi merak ediyorum arkadaslar;herkes o listedeki siraya gore giriyor,ilk 25 ogleden once sonraki ogleden sonra,en azindan girenler bu sekilde anlatti,bizim buna bi mudahalemiz olamaz mi absurt gelecek belki bu soru ama ertesi sabah mesaiye yetismeye calisacam merkeze gelip ilceye gececem ilceye belli bi saatten sonra dolmus otobus yok,hic bu sekilde bi talepte bulunan olmadi mi
-
Dguy mulakatina girip de aynı zaman da diyarbakir icin guy mulakatina girecek olan var mi
-
Hayırlı akşamlar arkadaşlar mulakat siram sonlarda.Öğleden sonra geleceğim.Mülakat saat kaçta bitiyor yardimci olursanız sevinirim.Sabahtan ankaraya gelecegim geç kalmayayım.
-
@xxxkara hocam gunluk asagi yukari 50 kisi falan mulakata giriyor 15er kisilik gruplar halinde iceri aliyorlar ve ortalama mulakat suresi 8-10 dakika arasi suruyor ve gunluk gelmeyen kisi sayisi da 3-4 kisi.Bunlardan bir cikarim yaparsam saat 4-5 civari veya daha gec bir saatte mulakat siran gelebilir.Benim girdigim gun mulakatlarin aksam 7 civari gibi bitebilecegi soyleniyordu ama bence sen yine de essegini saglam kaziga bagla ve oglen gibi git. Mulakatta basarilar Allah yardimcin olsun
-
@pugxy Allah razı olsun hocam hayırlı akşamlar
-
Arkadaşlar Bağlıca'dan mülâkat yerine nasıl gidebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim
-
Arkadaşlar mülakatlar nasıl gidiyor? Kimsenin sesi çıkmıyor burada