2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
Komisyonun kapısındaki memur
arkadaşıma guydan önce açıklanacak demiş -
@nurkse_fakir yeni ilan düşüncesi var mı acaba mülakata gidecek arkadaşlarım aynı abiye sorabilir mi
-
@modigliani-0 yeni ilan yapilanmaya bağli olabilir
-
@modigliani-0 iki gün kaldı zaten başka arkadaşım Yok girecek
-
@nurkse_fakir benim sıram geldiğinde kapida beklediğim memur bana böyle bir şeyin yüzde birlik bir ihtimal dahilinde olduğunu soyledi. İsteseler bir haftada aciklayamazlar mi dedim istemekle alakalı bişey değil dedi. Sonra guy mulakatinda da görüşürüz dedi
-
1-dguy mülakat sonuçları yaklaşık olarak 1 ay sonra açıklanacak
2-Alacağı kadroyu doldurmayabilirler. Sebebi
güvenlik soruşturması olumsuz olanları mülakatta
düşük notla eleyecekler.(sonradan yine
güvenlik soruşturması yapılacak) Bunu müdür ve müdür yardımcılarına
yaptılar. Şüpheli olması bile sıkıntı. Hakkında dava açılmasına
gerek yok.
3-Yeni alım kpss ye kadar olmayacak. Yeni alım
2018 kpss ve 2019 kpss puanıyla kpss'den sonra olacakŞUAN Kİ DURUM ÖZETİ İLERİDE NE OLUR
BİLEMEM -
@2577 GUY’da da öncesinde güvenlik soruşturması yapıldı mı?
-
@2577 bilmediğim için soruyorum. Müdür ve müdür yardımcılığı için sınava girenler zaten memur değil mi nasıl güvenlik soruşturması olumsuz gelebiliyor?
600 kişiden kadro güvenlik soruşturmasından dolayı dolmaz demek yarısından fazlasının güvenlik soruşturması olumsuz olacak demektir. Eğer kadro dolmayacaksa bence sebebi bu olmayacaktır. -
@2577 mülakat yapıldıktan sonra mı güvenlik soruşturması yapılacak yoksa yapıldı mı
-
@2577 hocam yeni ilanin kpss sonrasi olacagi hakkindaki duyumunuzun kaynagi nedir herşeyi böyle kesin bir dille söylediğinize göre muhakkak sağlam bir kaynağınız olsa gerek
-
Şimdi elenenler güvenlik soruşturmam olumsuz geldi diyecek çok büyük bir zan altında kalacaklar
-
@2577 mülakat öcesi güvenlik soruşturması yapıldığına emin misiniz? Hem mülakat öncesi hem de mülakat sonrası neden güvenlik soruşturması yapsınlar ki?
-
@2577 nerden duyumunuz öğrenebilir miyiz ? Üstadın söyledikleriyle pek örtüşmüyor bu
-
@paretowilfrеdo varmı bu duyumla ilgili bir söyleyeceğin
-
2577 bombayı bırakıp bir daha olay mahalline dönmüyor önceki duyumlarda da bu şekilde yaptı.
-
Ben bu tip söylemlere hiç inanmiyorum şüphesiz bir duyum olsa ilk pareto üstadin kulagina gider ve başkalarıda bunu duyar ve bir şekilde bir kaç ağızda aynı şeyler duyulur işte o zaman inanılır. Böyle kesin bir diller herzman asılsız çikar 24 saatin bile uzun olup herşeyin her an değişebildigı ülkemizde bu tarz söylemler vebal almaktan başka bir işe yaramaz.İnsanlar bunu niye yapar anlamiyorum hadi bir duyum aldin bunu aldigin yeri söylede inandirici olsun.
-
@2577 Fire in the hole!!!
-
@2577 kardeşim sen ne dediysen çıktı bugüne dek, keşke 2019 KPSS den önce alım olsaydı ve insallah dediklerin sadece dguy için geçerlidir
-
@2577 yeni ilan dguy da mı gelmeyecek yoksa genel olarak maliyede mi guy da mı yalan oldu
-
@ezo biliyor mu bari