2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@paretowilfredo üstad o da doğru hala kafayı toplayamadık.
-
@paretowilfredo üstad ben birşey sormak istiyorum
Ben hem dguy dan hem de guy dan elendim,buna neden dikkat etmemişler bizim için yıkım daha şiddetli oldu -
@justice11 hem de ne yıkım...
-
@justice11 kac kisi vardir acaba bizim gibi ikisinden de elenen?
-
@ayse_furkan bir yil bekletip ikisinden birden elediler. keske direk kafamiza sıksaydılar...
-
@ayse_furkan bilmiyorum hocam ama bu kadar uzun beklediğimiz maddi ve manevi çok yıprandığımız bir süreçte bir tanesi olmasi gerekiyordu iki kez mülakata gittik Ankara'ya bari bunlar önceden düşünülüp mülakatlar aynı gün yapılsaydı guy ve dguy . Maalesef düşünülmedi, bunun bu kadar normalleşmesi beni şaşırtıyor gerçekten
-
@ayse_furkan maalesef benimde ikiside olmadı arkadaşa katışıyorum direk kafamıza sıksalardı kurtulurduk en azından bu dertten
-
-Dguy da yaklaşık olarak 400 kişi elendi
-Bazilarinin puanı çok iyi olmasına rağmen elendi ve aynı zamanda mulakatlarida iyiydi
-Sebepsiz yere elenenler oldu.
-Yaklasik olarak 750 kişi mülakata katıldı bunun yaklaşık olarak 300 kisini aldılar kalan( yaklaşık olarak )450 kişiyi elediler. Yedek belirlenmemesinin sebebi güvenlik soruşturması olumsuz olması . Kısaca çok saçma sapan şeylerden dolayı eleme yaptılar
-Onceden yapilan güvenlik soruşturma sebebi mülakat puanı düşük deyip mahkemelerle uğraşmak istemiyorlar .- Elenenler gib'in bilgi edinme kısmını kullanarak bilgi edinebilirler (Cimer alt yapısını kullanıyor)
-Kpss puanı ve yazılı sınav puanı yüksek olanlar
mülakat sonucuna itiraz edebilirler. Puanları düşük olanlar boşuna itiraz etmesin sonuç elde edemezler ama puanları yüksek olanlar çok düşük ihtimal de olsa da haklarını geri alma olasılığı var.
Haksız yere elenenler için üzüldüm .
Yazılacak çok şey var ama.............. - Elenenler gib'in bilgi edinme kısmını kullanarak bilgi edinebilirler (Cimer alt yapısını kullanıyor)
-
@2577 güvenlik soruşturmasından dolayı demişsiniz fakat güvenlik soruşturması olumsuz olsa GUY a alırlar mıydı?
Kendim için diyorum kpss puanım ve kurum sınavı puanım gayet iyiydi ama DGUY olmadı GUY oldu ve DGUY mülakatım GUY dan iyi geçmişti . Yorumunuzu merak ediyorum -
@2577 hocam bizim gibi dguy kaybedip guyu kazananlar gvs den değil de yetersiz görüldüğü için guya gönderildi değil mi?
Dguy puanım ve mülakatımda pek iyi değildi sağlık olsun. -
@2577 GVS de sorun vardı da il göçte neden yedek kaldık. Çok yanlış bir cümle kuruyorsun elenen herkesi şüpheye düşürüyorsun. Tek açıklaması var adamına göre muamele bu kadar basit....
-
@2577 Allah'a hamd olsun gvs de sorun olacak olumsuz hicbir durumum yok olamaz.Lütfen yorum yaparken dikkat edin biraz.
-
@2577 biz sürecin yeni için de olmadık hocam nasıl işlediğini çok iyi biliyoruz ben kısmete çok inanirim ,kısmet değilmiş diyorum kazanan herkes yüksek puanlı olmadığını siz de çok iyi biliyorsunuz zaten ben öğrendiğim ilk şey alanda özellik gib alımlarında kurum sınavının yüksek olmasinin hiç bir öneminin olmadığıdır.siz burda gvs etkili olmuştur diyorsunuz buna inaniyorsaniz saygı duyarım ama inancinizi kendinize saklamanizi tavsiye ederim çünkü girenlerin yarisini zan altında bırakıyorsunuz bu kadar kolay olmamalı bu
-
@elinor-ostrom daha önce renkli listeler haberi çıkmıştı maliye ile ilgili babasını adı Hasan Hüseyin kırmızı liste.ilim yayma cemiyetinden ismi verildi mavi liste tarzında.benim mülakatım kötü geçti elenmeyi haketmistim.
-
@friedman98 ya of böyle şeyleri duydukça çok üzülüyorum ama bence çok daha iyi yerleri hakettiğiniz için bu olmadı üzülmeyin
-
@aybala Siz de çok yanlış bi cümle kuruyorsunuz . Kazanan herkesi şüpheye düşürüyorsunuz.
-
@eliff gerçekler acıtır maalesef, umarım dediğinşz gibi olur
-
Kazananlara hayırlı olsun.Botaş mülakatına girip orayı tercih etmeyecek arkadaşlar feragat ederlerse bizim de şansımız artar
-
@varolistan kimse yoktu diyemez ama
-
Hem dguy hem de guy kazanan varmı? Guy da yedek bekleyenler için çok onemli