2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
bu bir şey yazıp kaçanlar kadar beni sinir eden yok 1 dakika önce yazıyor üstüne yorum yağdırıyoruz birden yok oluyor. Sanki duyumun yanlış çıktı diye sana bir şeymi yapcaz doğru ya da yanlış nerden bi şey duyduysan söyle ne kaçıyorsun
-
Arkadaşlar merhaba, değerli kurumların desteği ile birlikte topladığımız tutar 4.403 TL.
Daha önce sabah gazetesi ile konuştuğumuz da 10x10 boyutunda ilan için 3.500 civarı bir fiyat almıştık. Ancak şimdi toplanan tutar 3500 TL yi geçtiği için boyutu büyütüp İİBF'nin tüm sorunlarını içeren bir metin yayımlamak istiyoruz.
Bu sorunlar A grubu alımlarından, B grubu alımlarına, kamu bankalarının alımlarından, iibfye açılan kadroların yetersizliğine kadar her konuya değinmek istiyoruz. Metnin daha genis, yazım puntosunun daha büyük olması için şu an topladığımız tutara biraz daha destek bulup, boyutu gerekirse 20x20 yapmayı düşünüyoruz.
Yayinlatacagimiz metnin sonuna #li bir şey yazacağız ve gazetede ilanimizin yayınlandığı gün Twitter da o hastag ile twitler atacağız.
Tüm İİBF ailesi tekrardan birlik oldu, bizlerin yanında olan kpss kurumları ve hocaları destek oldu, ve daha destek olacak kurum ve hocalarımız olacak. Alnımızın akıyla bu etkinliği en güzel şekilde kamuoyuna aktaracağız.
Maddi destekleriniz için hesap numaralarını yorum kısmına bırakıyorum arkadaşlar.
Manevi destekleriniz için de hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.
Ne demiştik "Birlik olunca çok güzelsin İİBF"
Bu arada yanımızda olduğunu maddi ve manevi bizlere hissettiren kurumlar ve hocalar için para toplama kısmı hallolduktan sonra özel bir teşekkür postu hazırlayacağız.
Banka hesapları yorum kısmında yer alıyor arkadaşlar, teşekkürler. -
@mahlaki guy gduy arada kaynamaz dimi hocam
-
Yok hocam yukardada bahsettim yazı şekli ve puntolarla net bir şekilde kendini göstercek inşallah
-
Arkadaşlar hemen kendimizi rahatlatmayalım daha etkili olmak için daha büyük boyutta ilan vermemiz lazım düz hesap 4500 tl oldu ama çalışmalara devam hocalarınıza dershanenize atanan arkadaşınıza atanmayan beraber hazırlandığınız arkadaşlarınıza kime ulaşabiliyorsanız iletin durumu
.Banka Hesapları
Ziraat Bankası ;
Hesap Numarası: 1946-63231232-5001
IBAN Numarası: TR 9600 0100 1946 6323 1232 5001Garanti Bankası ;
IBAN Numarası: TR87 0006 2001 1390 0006 6904 37Akbank ;
IBAN Numarasi: TR570004600066888000358982Yapı Kredi Bankası:
IBAN Numarası: TR940006701000000053026560Finansbank :
IBAN Numarası: TR38 0011 1000 0000 0075 1411 65Garanti Bankası
Şube no: 1139
Hesap no: 6690437
Hesap sahibi: Özberk Ünal
IBAN: TR87 0006 2001 1390 0006 6904 37
GarantiOne ile gönderirseniz işlem ücreti kesmez. -
@mahlaki ne kadar olmasi lazim hocam
-
@biriibfli 6.5 7 yi görmemiz lazım
-
yarın herkes facebookta payşassın arkadaşlar zaten desteklerin yarısından çoğunu kurum ve hocalar gönderdi mülakat beklyenler de mecbur gönderecek
-
Bu dguy da yds sart mı acaba kesin
-
-
@albertcamus bunu biliyorum gib yönetmelikte yazmıyor ama orası biraz eski o yüzden sormak istedim
-
@haldun o yönetmelikte mesela dguy dan guy a yatay geçiş de var yazıyo da
-
@haldun Hocam okuduğunuz yönetmelik 1994 tarihli eski yönetmelik sanırım güncelinde durum şu;
-
@albertcamus evet hocam 94 cok teşekkür ederım. Peki güncelinde dguy dan guy a geçiş var mı ya da link atsanız ben baksam
-
@2577 ya kardeşim bir şey söyleyip susup gidiyorsun.. daha var derken ne demek istiyorsun? Bir şeyler biliyorsan açık açık yaz kardeş!
-
-
@albertcamus teşekkür ederim
-
@redcrossbjk Gereksiz tartışmalara sebep oluyor. Yanlış anlıyorlar... vb sebeplerden dolayı kısaca yazmak istemiyorum.
-
@2577 tartışmaya falan değil kardeşim. Burada hepimiz merak içinde beklerken sen zamanı değil vs şeyler deyince bizde ne oluyor acaba diyoruz. Bir bilgin varsa en ufak bile kardeşim paylaş bizimle.
-
Şubat bitti bitecek gel gayrı yazın millet sahildeydi ben evde dirsek çürüttüm yaa umudum sende anlıyor musun ?