2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@tyr61 ben aradım orayı sadece ziraat banka personel ve yakını dediği için rezervasyon yapamadım.
Devlet malzeme ofisinin misafirhanesi varmış, Yenimahalle'de. Maalesef internette hiç yorum yok ve haritada direk yazınca yeri çıkmıyor. Ama sitesinden adresi alıp haritadan arayınca gib e yakın olduğunu gördüm ve arayıp rezervasyon yaptırdım. İlk defa kalacağım için kimseye net bir bilgi veremiyorum. Gidince göreceğim.
-
@falanfilan gidince bilgilendirir misiniz hocam
-
1.Kendinizi tanıtın ? Tanıtmaya başlayınca memleketinin özellikleri , insanları tarzında özel sorular?
2. İki Sınavıda kazandınız mı? Guy için hangi ili tercih ettiniz? dguy ve guy arasındaki farklar - farklılıklar . Guy mu -Dguy mu olmak istersiniz ? hoş sohbet tarzında mülakattı .
3. sorular : Dguy ne iş yapar? Kariyer hedefin ney?
4.Plebisit nedir?
5. kamu denetçiliği nedir başkanı kimdir ne iş yapar kim seçer?
6.üçlü açmazı nedir?
7. markow bekleyişi?
8.ters vergi rekabeti
9. bilançoda hesapların sıralanışı neye göre yapılır ?
hepinize başarılar aklımda olanlar bunlar -
@musgraveyen tabi hocam bilgi veririm
-
@dguycu bölüm neydi hocam
-
@dguycu Komisyon 3 kişiden mi oluşuyor hocam?
-
@mami1616 5 diye biliyorum hocam
-
Size wp gruplariyla alakali bisey soyleyim arkadaslar. Girdigim bi mulakatta kurdugumuz wp grubundan soru geldi aman dikkat edin o gruplarda muhakkak kurumdan birileri oluyo. Direk yazdigim sey onume cikti...
-
@dguycu sorular güzel ama markov beklentileri mi yolsa zinciri denildi? Benim bildiğim sayısal bir yöntem bu markov zinciri. (Beklentileri değil çünkü adam beklenti kavramına karşı böyle bir şey geliştiriyor diye hatırlıyorum)
Ters vergi rekabeti denilen şeyi de ilk defa duyuyorum cidden. Zararlı vergi rekabetı var ama ters olanı var mı akşam iyice bakacam. -
@dguycu hocam kaç dk sürdü
-
@dguycu bölümünüz nedir?
-
Merhaba dostlar.
Bugün kurumdan bir büyüğümle görüşme imkanım oldu. Bir kaç şey sordum ben de. Mülakat açıklanma takvimi gerçekten DGUY önce açıklanacak şekilde belirlenmiş. Olabildiğince hızlı açıklayıp mükerrerliği engellemeye çalışmak amaçlanmış.
Diğer yandan DGUY mülakat performanslarının özellikle belirleyici olacağını dile getirdi. Bu kadro için ehemmiyetle seçici davranılacağını bu yönden iyi hazırlanan kişilerin öne çıkacağını düşündüğünü ekledi.
Bir diğer konu yeni alımlar. KPSS öncesi yeni bir GUY olabileceğini bunun da tamamen Bakanlıktaki süreçlere bağlı olduğunu söyledi. Planlamayı da teyit ettim dostlar. Gerçekten bir alım planı var. Bu planın hayata geçme süreci de bi yerde bakanlığa bağlı. Sonuçların her iki alım için de çabucak tamamlanması için çalışılacağını, buna ve yapılanmaya bağlı olarak KPSS öncesi için yeni GUY ilanı olabileceğini belirtti. Bakalım vakti gelince bir daha soruşturacağız bunu tabi ki.DGUY içinse aynı şekilde müspet konuşmadı malesef.
Hepinize başarılar dostlar. Hakkınızda hayırlısı olsun. -
@paretowilfredo hocam dguy daki 300 kişilik kontenjan doldurulur mu bilginiz var mı
-
@hickskaldor Bu konuya değinmedik malesef dostum. Ama alımın devam etmesi kararı buna karine bence.
-
@paretowilfredo hocam o zaman bu guy süreci haziranda tamamlanır mı? haziranda işe başlanmış olur mu yoksa temmuzu bulur mu?
-
@kaldorhicks Malesef buna net bir şey diyemem dostum. Ama ne kadar çabuk olabiliyorsa o zaman diyebilirim aldığım enerjiye dayanarak
-
@paretowilfredo usta 2019 kpss sonrası ya da 2020 yılı içinde dguy alımı düşünülüyor mu peki?
-
@rootofallevil DGUY konusu dediğim gibi dostum komple karışık. Bakalım bunu o vakit sorar netleştiririz bence. Şu süreçten sonra belli olur bir nebze sanırım.
-
Bu forumda mülakata katılan yok mu?? mülakattan önce herkes duyum bilgi diye adamı darlıyodu. siz niye mülakat tecrübenizi paylaşmıyosunuz acaba saygıdeğer mülakata giren arkadaşlar?
-
@godot hocam bu forumlardada birileri var kurumdan emin olun kurumu kötüleyenleri vs adı soyadı açıksa mesela almıyorlar diye duydum bende bi arkadaştan kısacası internet bişey olmaz demeyin sallamayın kuruma hükümete vs vs ...