2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@2577 18-19 şubat mülakat tarihi diye yazmışsınız ona binaen söylemiştim
-
Merkez teşkilatında sadece 9 tane dguy var ve merkez teşkilatı kadrosunun sadece yüzde 21 i dolu. Enteresan rakamlar.
-
@beveridge-eğrisi eğer o kadar azsa kurum 300 kişilik dguy alıminda hali hazırda guy olup kazananlara ağırlık verir,vergilendirme biliyorlar diye.300 tane yeni memurla ugrasmazlar
-
Kac kisi önümüzden çekilmiştir acaba? Az da olsa mulakat sonucu açıklanan oldu bi 50 kişi gitmismidir?
-
@açıklanmadı 14 kişi rekabeti 20 kişi mgk yi 10 kişi kvkk yi kazandı kaymakamlıktan da 100 kişi kazanmış olacak rahat 150 kişi önünüzden çekilmiş olur
-
@açıklanmadı 5 kişi ancak gitmiştir.370 kişilik kaymakamlik listesiyle dguy listesinde ortak olan 10 kişi bile yoktu.
-
Rekabet kurumunu kazananlardan dguy listesinde olan yok...
-
@rootofallevil asıl önemli olan iş teftiş ve diğer SGK alımı açıklanması orada 130 kişi bekliyor sanırım ve bu insanlar gayet yüksek puanlı hem dguy için hemde SGK denetmenlikte açıklandığı an inanılmaz avantaj olacak
-
@kuşçubaşıeşref dguy onlardan önce açıklanır
-
@uruk-hai ama SGK Şubat'ta ilana çıkacağı söyleniyor ki bu alımlar bakanın önünde imza bekliyormuş yani her an her şey olabilir
-
@uruk-hai pardon sonuçlar bakan onayı bekliyormuş iş teftiş ve müfettişlik mülakat sonuçları
-
Kaymakamlık açıklandı , inşallah hepsi de dguy listesindedir
-
bu mülakatta girecek olan 600 kişinin kaçı başka yerlere yerleşmiştir tahmini olarak. hiç bakan eden oldu mu arkadaşlar? iyice azalmıştır diye düşünüyorum ben.
-
Son kazananlardan sonra liste giderek daralmstir. Kac ortak kişi var acaba ?
-
370 kişilik kaymakamlik listesiyle 600 kişilik dguy listesinde ortak olan 10 kişi bile yoktu.düz mantık 2-3 kişi ancak cekilmistir.dguy sınavıda guy sınavı gibi çıkmış soruları ezberleyenlerin başarı sağladığı bir sınav oldu.kpss p48 de 93.5-91,7-89.3 alan arkadaşlarım kazanamadı 80 altındaki 2 arkadaşım kazandi.listedekilerin çoğu gut olarak çalışıyor.acaba gib tecrübeliler diye bunları mi alacak yoksa dışardan mi alacak.bunlari alırsa toplamda gib personel sayısı değişmez hiç alım yapmamış gibi olur.disardan alırsa en az 6 ay bunlardan hiç fayda gormez bide bunların eğitimleriyle uğraşır.
-
@uruk-hai görünce gülümsedim. Mevzu gerçekten çıkmış soruydu. Çoğu kolay olmakla birlikte birkaç soruya aa kaliteli bunu yapan çok az olur demiştim meğersem çıkmış soruymus ve herkes yapmış Velhasıl kıl payı mülakata kaldım ama mülakat yarın olsa ne yaparım diye kara kara da düşünmüyor değilim. Sonumuz hayrolsun.
-
@uruk-hai bu konuda size katılmıyorum hocam. Ben 81 puanla başvurdum sınava. Temmuzda yapılan kpss sınavım iyi geçmişti ve bunun etkilerini guy ve dguy sınavlarında da gördüm. Kpss den 90 aldım , dguy sınavını da kazandım ve çıkmış sorulara hiç bakmadan. Kpss den 90 alan birisinin bu sınavı kazanamamasının nedeni çıkmış sorular ve sınavın kalitesizliği olamaz ki kpss ile gib sınavları arasında bu sene pek fark yoktu.
-
@beveridge-eğrisi benim bahsettigim puanlar bu yılın puanlari geçen yılın puanlari değil.sinavi 0-100 aralığı gibi düşünmemek lazım bence 75-85 araligiydi.normalde yanlis yapacağı 5 tane çıkmış soru yakalayan kazandı.
-
Facebook gruplarında gördüm kaymakamlığı kazanan 100 kişiden 6 su dguyu kazanmış. Dguy sonrası açıklanan kurum var mı iyi bir anali yapılabilir. Artık forum canlansın biraz.
-
@adnan-ötüken rekabet mgk kvkk açıklandı