2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
Beyler vurmayın öldü
-
‘40 dusun bir konus..’ sozu gelir akillara.
-
@tysbyno-hi soyadı sırası olan listeye göre
-
Buradaki bazı arkadaşların gerçekten merkez uzmanı olmak için uğraştığına inanamıyorum. Yazdığım iletiyi okuyup anlamıyorsunuz bari anlamış gibi yapıp yorum yapmayın. Diyorum ki 86 puan alan kişinin sırası 272, GİB'in listesinde bu bilgi nerede var söyler misiniz ?
-
@adnan-ötüken, içinde söyledi: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
Arkadaşlar sıralamalar mülakat listesinde aday numaranızın yanında yazıyor. Kurum sınav puanı da gibin sitesinde yazıyor. Bunu öğrenmek işin cimere mi yazılır!
Aydınlattığın için sağol yine de
-
@tysbyno-hi, içinde söyledi: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@gencburokrat hocam bu sıraya göremi anlamadım şimdi soyadı olan sıraya göre değil mi
Benim yazdığım başarı sırası, mülakatlar GİB'in açıkkladığı listedeki sıraya göre olacak.
-
Arkadaşlar imece mülakat için yeterli mi?
-
@lilith bugun bastan sona liyakat ve imeceyi okuyacam. Gece yorum yaparım
-
@lilith tek başına imece yeter arkadaşlar, sordukları sorular hepsi imeceden daha fazlasına gerek, kendinizi o kadar kasmaya da gerek yok 3-4 dk içinde biticek şey için
-
@friedman98 kiminle konuşsam fazla kasma, çalışma vs. diyor. Çalışma hevesim kaçtı valla
-
@ahkâm Benim etrafımda atanan herkese bir sürü soru sorulmuş. Genel kültürden tut güncel olaylara kadar.
-
@friedman98 Teşekkür ederim...
-
@beveridge-eğrisi Bende de Ömer Dönmez hocanın kitabı var ama aşırı ayrıntı geldi
-
@lilith o kitap 900 sayfaymış. Ben ilk gün giricem mülakata 25 günüm falan var. Mantıken 5-6 dakika sürecek mülakat. Her konudan detay olmayan bilgileri çalışıp girmem lazım. Bence çok fazla ayrıntıda boğulmaya gerek yok hocam.
-
@friedman98 dguy daha uzun sürmez mi acaba? Benim duyduğum ortalama 20-25 dk sürer diyorlar guy ise 1 ve 10 dk arası değişir.
-
@beveridge-eğrisi bende de liyakat var. yorumlarınızı bekliyoruz hocam
-
@nisan hocam 20 dk sürse herkesin 50 kişiden 16 saat falan yapıyor sürmez o kadar
-
@okanugur tek komisyon sanırım. O yüzden haklısınız hocam.
-
@nisan tek kisinin 20 25 dk surmesinden mi soz ediyoruz hocam,bence komisyon bize bu kadar zaman ayirmaz:)
-
Arkadaşlar ben hesapladım öğlen arasını çıkardığımızda en iyi ihtimalle nefes almasak bile 8 dakika 30 saniye sürebilir mülakat. 4-5 dakika sürecektir muhtemelen.