2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
-
Çok şükür açıklandı
-
Hadi çalışalım
-
Hadi hayirli olsun Allah hakedenlerin yaninda olsun simdiden basarilar arkadaslar.
-
Hayirli olsun arkadaslar gec geldi ama insallah,bekledigimize degecek sonuclar aliriz..
-
@fahrenheit tsk ederim hocam hepimiz adina hayırlısı olsun.
-
Gib mesaj atınca şaka bu eğleniyorlar benle düşünmeye başladım net paketim de olmayınca bakamadım o an şok oldum valla
-
@otuzyılsavaşı hocam gözünüz aydın inş sonu hayirli olur
-
@aroma
çok teşekkürler hocam hepimizin.inşallah hepimiz için hayırlı olur hocam inşallah bu son olsun.bitsin bu savaş -
@otuzyılsavaşı inş hocam inş hayrla son olsun bu kavga artık
-
@otuzyılsavaşı inş hocam inş hayrla son olsun bu savaş
-
Arkadaşlar sıralamasını merak eden varsa 86 puan 272. sırada, Cimer'den gelen cevap
-
aranızda mühendislikten girecek var mı?
-
@gencburokrat hocam kpss ve kurum sınav ortalaması mi acaba bu
-
@maliyefs, içinde söyledi: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@gencburokrat hocam kpss ve kurum sınav ortalaması mi acaba bu
Sadece Kurum sınavı kardeşim
-
Arkadaşlar sıralamalar mülakat listesinde aday numaranızın yanında yazıyor. Kurum sınav puanı da gibin sitesinde yazıyor. Bunu öğrenmek işin cimere mi yazılır!
-
@adnan-ötüken, içinde söyledi: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
Arkadaşlar sıralamalar mülakat listesinde aday numaranızın yanında yazıyor. Kurum sınav puanı da gibin sitesinde yazıyor. Bunu öğrenmek işin cimere mi yazılır!
O sıralama soyadına göre alfabetik sıra. Puan bazında sırasını sormuş arkadaş CIMERe.
-
@adnan-ötüken adam bilgi edinme hakkını kullanmıs alla alla
-
@adnan-ötüken Hem bilmiyorsunuz hem de eleştiriyorsunuz eleştiri yapmadan önce başarı sırası ile soyadı sırası nın aynı şey olmadığını bilmenizi tavsiye ediyorum.
-
@gencburokrat hocam bu sıraya göremi anlamadım şimdi soyadı olan sıraya göre değil mi