2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@fahrenheit Eger guy usulu olur ve tek komisyon olursa aksam saatlerini bulabilir.Ama sirana bakarak tahminde bulunabilirsin ilk 25 teysen muhtemelen ogleden once olur.
-
@gmsmustafa maalesef 25 ten sonra. O halde öğleden sonra olacak. Kurumda saatlerce beklicez herhalde. Keşke 25 ten sonrasını öğlen çağırsalarmış...
-
@fahrenheit tek komisyon mu? Ortalama kaç dk sürüyor:)
-
@nisan bilgim yok. ben de bilmediğim için soruyorum:)
-
@fahrenheit tamam. Ben oradasınız sandim
-
Ya 50 kişi mülakata girdi bir kişi bile mi yok burada
-
@beveridge-eğrisi aynen hocam hic paylasim yok neden ki
-
@duyguuu37 WhatsApp grubunda paylaşıldı hocam. 4 dk civarı sürüyorms, tek komisyonmuş. İibf nasıl olur bilmiyorum. Bir de 26.kişide komisyon ara vermiş. (öğle arası)
-
@ezo sorular paylaşıldıysa burda da yazabilir misiniz rica etsek.
-
@aybala istatistik sorusu olduğu için malesef bilmiyorum
-
@ezo hocam tesekkur ederim,wp gruplarindan oturu sanirim sessiz buralar,paylasildikca muhim bir sey yazabilir misiniz? Ozellikle iibf sureci basladiginda cok rica ediyorum.
-
Siz deneyimlerinizi whatsapp grubunda paylaşırsınız ama cenazenize forum arkadaşlarınız gelir.
-
@duyguuu37 tabiki hocam ilk günler gireceğim kendi tecrübemi de aktarırım
-
Tahmin ettiğim gibi tek komisyon 4-5 dk mülakat. Guydan farklı olmaz herhalde.
-
@ezo dguy watsap grubunu paylasabilirmisin
-
arkadaşlar, mülakatta daha önce çalıştığımız yerlerle alakalı soru geliyor mu? bilgi verebilir misiniz.
-
@kortex tamamen komisyonun o an ki hissiyatina bagli.Kendini de tanittirabilir daha once yaptigin isleri de sorabilir.Sormayadabilir ama sorabilecegini dusunerek hazirli olman da fayda var.
-
herkes sorulari gozlemlediklerini yazabilir buraya
-
Arkadaşlar mülakata bavul valiz çanta vs getiren oluyor mu? Bir gece otelde kalsak mecbur getirmemiz lazım ama hoş karşılanır mı bilemedim. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
-
@nopainnogain arkadaşlar eğer bir otelde vs kalacaksanız eşyalarınızı kaldığınız yere rica edin orda bırakın dönüşte uğrar alırsınız