TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

VMY İÇİN EK KADRO VE EK BAŞVURU SÜRESI TALEBİ

KPSS A
    15
    24
    2510
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      magdurbiriibfli Son düzenleyen:

Twitterda bir etkinlik mi düzenlesek arkadaşlar.
      Ertelenen Vergi Müfettiş Yardımcılığı sınavına başvuramayanlar olarak ek süre ve ek kadro talep ediyoruz. Umutsuzca bekliyoruz
      SN.
      @RT_Erdogan
      @BeratAlbayrak
      @atvcomtr
      @startv
      @ShowTV
      @KanalD
      #Vmyicinekkadro
      #Vmyicineksüre
      #iibfkadroistiyor
      #iibf
      #sesimiziduyun

Cournot 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • Cournot
        Cournot @magdurbiriibfli Son düzenleyen:

@magdurbiriibfli Ben katılırım hocam destek de veririm elimden geldigince

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • gökyeleli
          gökyeleli Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

Ertelenen sinav için 2018 puaniyla 700 kisinin daha sinava cagrilacagi soyleniyor.

Devlet gelir uzman yardımcısı

J F 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • J
            James Buchanan @gökyeleli Son düzenleyen:

@gökyeleli tam tersi kesinlikle öyle birşey olmayacağını vmy olan arkadaştan duydum.

gökyeleli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • M
              mülakat bükücü Son düzenleyen:

Kesinlikle böyle bir etkinlik yapılmalı.Başkaları mağdur olmasın diye başvuru yapmadık şimdi bizleri de mağdur etmemeliler.

• gökyeleli
                gökyeleli Hazine ve Maliye Bakanlığı @James Buchanan Son düzenleyen:

@james-buchanan hakli olabilirsiniz ben de öyle bikac kisiden duyduğumu söyledim

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • F
                  Fernando Reges @gökyeleli Son düzenleyen:

@gökyeleli Öyle bir durum olması durumunda 1500'e sıra gelir mi ne dersiniz? Ben girmesem de başvuracaktım bu sınava ama başkalarının hakkına geçmeyeyim diye vazgeçtim.Demek ki içimden geçirmişim tabi 80 ile kapatacağını da tahmin etmiştim ama yine de vazgeçtim.Keşke başvursaymışım..

"Dünyadaki açlık ve sefaletin nedeni fakirleri doyuramadığımızdan değil zenginleri doyuramadığımızdandır"

• T
                    toranj Yasaklı Son düzenleyen:

etkinlikde ben de varım. hüseyin beyin gönderisinin altına toplanıp yazabiliriz. olursa ne ala olmazsa zaten yok

• gökyeleli
                      gökyeleli Hazine ve Maliye Bakanlığı @Fernando Reges Son düzenleyen:

@fernando-reges olursa gelme ihtimali yüksek

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • J
                        James Buchanan @gökyeleli Son düzenleyen:

@gökyeleli inşallah kazanırsınız.

• yavuzçağrı
                          yavuzçağrı Son düzenleyen:

Arkadaşlar puanım yüksek olmasına rağmen bu sınava başvurmadım. Eğer tekrardan başvuru hakkı verirlerse 2018 kpss puanımda yüksek olmasına rağmen yine başvurmayacam ama yanınızdayım. Çünkü Cumhurbaşkanı'nın açıklamasından sonra ilan gelmeyeceği belli. Bari insanlar 2018 puanını değerlendirsin.

• gökyeleli
                            gökyeleli Hazine ve Maliye Bakanlığı @James Buchanan Son düzenleyen:

@james-buchanan Sayistay sinavina girecem kazanirsam vmy dusunmuyorum . Guzel dileginiz tesekkurler. insallah siz kazanirsiniz.

• yavuzçağrı
                              yavuzçağrı Son düzenleyen:

Ben sayın Başkan Hüseyin Karakum'u etiketleyerek yazdım. Herkes uygun bir dille yazarsa ses getirir. Şuan 10.promosyon vmyler eğitimde, eğer orda arkadaşlarınız varsa onlara da söyleyin, üstadlara anlatsınlar durumu tekrar başvuru alınsın.

• onuktekin
                                onuktekin Son düzenleyen:

Daha önce buna benzer bir durum olmuş galiba. Baştan başvuruya açabilirler.

Fortis fortuna adiuvat

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • M
                                  Maesteo @onuktekin Son düzenleyen:

@onuktekin Başvuralnların hakkı saklı kalır ki zaten kurum öyle açıklama yaptı bunu beklemek hayal olur boşa umut, boş kalan kişi sayısı kadar diyecem vdk onuda yapmaz bana göre . Ben başvurmuştum ve puanım 85 şuanda puan korkusundan değil söylediklerim

onuktekin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • onuktekin
                                    onuktekin @Maesteo Son düzenleyen:

@maesteo Estağfurullah hocam neden puan korkusundan olsun. Hiç aklıma gelmedi öyle bir şey. Adil olan başvuranların haklarının korunması elbette. Daha önce böyle bir durum yaşanmış dava açılmış ve sonrasında baştan başvuru alınmış bahsettiğim olay bu.
                                    500 kişilik bir yazılı sınav kontenjanı kalmıştı bu sınavda yanılmıyorsam. Yeniden başvuru açarlarsa da o kontenjan için açılmalı.
                                    Hayallerin gerçek olduğu bir ülkede yaşıyoruz ne olacağı belli olmaz yine de :))

Fortis fortuna adiuvat

• Nizâmülmülk
                                      Nizâmülmülk Son düzenleyen:

Destekliyorum ben de kampanyayı son derece mantıklı bir iş olur

• sofuoglu
                                        sofuoglu Son düzenleyen:

"başvuru yapan adayların haklarının saklı kalması kapsamında ileri bir tarihe ertelemesine karar verilmiştir." nedenini ilk gördüğümde ben ek bir başvuru açacaklarını düşünmüştüm sayıyı tamamlayamadıklarından ötürü, tabi belli de olmaz, sayıştay sınavında olmaz olanı gördük bu sınav için de herşey olabilir 🙂

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • A
                                          ankaragüçlü Rekabet Kurumu Son düzenleyen:

Başlığı görünce bir an vmy sınavına ek başvuru açıldı sandım 😄

• falanfilan
                                            falanfilan Son düzenleyen:

Bu akşamkine katilqmayabilirim, şehirlerarasi otobüsteyim eve varınca uyuyakalmazsam atacağım ve bunu tekrar başvuru açılsa dahi basvurmayacagim halde yapacağım... En dişli rakiplerimiz gitsin istiyorum. Fakat bir de iş müfettişliği sonucu için yapsak nasıl olur? Eğer o açıklanırsa kazananlar dguy ve guy mulakatlarini hiç girmezler

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti