Beyin yakan filmler
-
Nolanın filmleri bu konuda zirvede bence. Kendimce şöyle bir liste yaparsam;
İnception
Zindan Adası
İnterstellardiye sıralarım.
-
@onuktekin hocam o filmi izledikten sonra media playerını silen arkadaşım var bozuldu heralde sahneleri karıştırıyor diyordu netliği tartışılır
-
@ck hocam hakikaten net filmdi. Filmi izleyenler o kadar övüyorki yeni izleyenler o beklentiyle karışık sanıyor. Başroldeki arkadaşın unutkan olduğu yetmezmiş gibi bir de romantik bir şapşik :)) filmde bunun üstüne kurulu :)) bunu düşünerek izleyin filmi bakın ne kadar net bir film olacak
-
The Usual Suspects de şaşırtıcı filmlerden
-
CONTRATİEMPO
( Israrla her film başlığında yazarım. Israrla izleyin. )
-
@möözun bence konusu hakkında spoiler vermeden azıcık bilgi vermelisiniz. Daha ikna edici olacaktır
-
@evandro ben konusu hakkında bilgi vereyim derken spoiler veririm hocam
@Antimülakat izlemişti, onun yorumunu alıntı yapayım isterdim ancak o da diğer sayfada ufak bir spoiler vermiş
-
@möözun Bu filmi izleyeceğim hocam. Aşırı tavsiye etmişsin
-
@paca08 aynen biraz aşırıya kaçtı sanırım tavsiyem :)) iyi seyirler hocam
-
@evandro İnterstellar uzay zaman bükülmesi, kütle çekim kanunu, zamanda yolculuk, karadelikler gibi astronomik konuları anlatıyor. C.Nolan filmidir. Benim için en iyi bilim kurgu filmidir.
-
Madem space sci-filari yaziliyor o zaman Arrival da ekleyelim. Interstellar gibi bir saheserden sonra o seviyeyi zorlamis diger space sci-fi.. aslinda ana konusundan cok olaylari baglayisi gayet bu kategoriye girebilecek sekilde.
Bunlari seven bunu da sevdi : the contact.
Beyin yakan filmleri gectim hadi ben uzay filmi izlemeye gidiyorum ders mers calismiyacagom tesekkurler ty :.)
-
İçimdeki yangın. Mutlaka izleyin film bittikten sonra bi on dk sadece ekrana bakıp ben ne izledim diceksiniz
-
Ben de dizi yazayım. Dark - Alman yapımı gizem türünde bir dizi.Karadelik ve zamanda yolculuk konusunu işliyor genel olarak.Şiddetle tavsiye ederim.
-
@charizard dizi önerileri başlığı da mevcuttu hocam. Olsun burada da gören olur.
-
Blue elephant. Misir sinemasindan. Cok bilinmeyen fakat dehşet bir film. Tam bu sayfaya uygun. Dün ikinci kez izledim hatta.
-
@mrnobody en kısa zamanda bakmaya çalışacağım hocam.
-
Shutter Island, tam bir beyin yakan film örneği. Akıl hastanesinden kaçan bir hasta ve peşindeki iki dedektifin öyküsü. Önerdiğim, izleyen herkes aynı tepkiyi verdi diyebilirim. Başrolü leonardo di caprio, 2010 yapımı, herkese iyi seyirler.
-
@aliveli Kesinlikle katılıyorum. Benim için listede başı çeker.
-
Raydan çıkanlar diye bir film vardı ve bir de Ghajini bunlar da senaryosu oldukça özgün filmler. Beyin yakmaya müsait tarzdalar.
-
Predestination
Identity
The usual suspects
Gone girl
The American Beauty
Seven
Shutter Island
Memento
The Butterfly Effect
Matrix serisi+ Animatrix serisi
A Simple Favor- Şu an vizyonda