30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
hayirli cumalar gençler
-
@hayde35 hayırlı cumalar kardeşim
-
Hayırlı cumalar arkadaşlar inşallah hayırlı bir haber alırız bu mübarek günde
-
Ösym 'nin her zamanki taktiği arkadaşlar. Saat 16.30 - 17.00 da açıklarlar sonrada telefona bakmazlar. Kimse aramasın muhatap olmayalım aynı gün içinde, gereksiz sorular insanların kafasında çözüm bulsun, diye; 'kısmen desteklenir' politikalarıdır.
-
@mfy bence mesai saatleri icinde aciklanmayacak
-
Ölüm Sessizliği Sarmıştı Grubu,
Yılın En Hüzünlü Ayı Olan Kasım Ayında ( Hüzünü Atam'ın Ölümünden Kaynaklı)
O Güzelim Sararan Yaprak Var ya Sonbaharlarda,
Yere düşüşünü izliyorum.Belki Bir Yaprak Dökümü,
Belki de Yakın Bir Zamanda Gelecek Bi Haberin Habercisi.
Bir Yanımız Yaprak Dökmeye Devam Edecek, Bir Yanımız Bahar Bahçe.***İdari_Katip olan Şair'imiz burada Şunu Anlatmak istemektedir.
Yaprak dökümleri her yaşandığında, Daha çok güçlenin. İnsanların Sizleri Ezmesine İzin Vermeyin. Gerekirse Kuruyup Gidin. Yeni Umutlara, Yeni Yeşil Duygu Ve Ümitlere. Ama, Sakın ve Sakın, Dalınızı Kırmalarına İzin Vermeyin.Unutmayın, Dal Kırılırsa, Mahkumiyet Başlar o Ağaca, o ümide. Ama Yaprak olur dökülürsek, rüzgar uçurur başka yerlere, serüvenlere, hayallere.
Sağlıcakla,
-
@İdari_Katip
Beklesen sessizce neye yarar,
Salladığın sorular sana hep zarar,
Bu sene de olmayacak Sayıştay kimseye yâr,
Yol verin dostlar artık gidem ben.Aha birazdan gelir ösym'nin linki,
Herkesin aklında yine binbir tilki,
İşte bu sebepten olduk tiryaki,
Yol verin dostlar artık gidem ben. -
@kalpkalpkalp reis ne kullaniyosan Allah askina bana da soyle ahahahah
-
O kafaya erişebilmen için tüm ruhunun teslimiyetini sınavlar arasında koştururken ve bir yerlere girmeye çalışırken vermelisin. Tüm ruhunu ama .
-
en son beklediğim ösym sonuç açıklaması eylül yds nin idi, 21.00da açıklanmıştı. Ne düşüneceğimi bilemiyorum o yüzden artık
-
Hadi da..
-
ösym alışkanlık haline getirecek heralde gece açıklamayı
-
13bin kişiden altı üstü 45 kişi girecek. biraz aklımız olsa, 13bin kişi aramızda gün yapsak hepimiz şirket açarız bu kadar parayla
-
Sayfa yenile demekten yoruldum açıklıyorsaniz açıklayınca zaten giremicem
-
@oguzidane
Soru 1) Hangi parayla gün yapiciiiiz?
Soru 2) Son sırada olduğunu düşünsene, çıldırırsın. -
Haftalık 100 liraya gün başlar. Her hafta açılacak olan sirkete, isyerine 13 bininci siradan baslamak uzere istihdam sağlama mecburiyeti getirilir....
-
@oguzidane Gün fikrini destekliyorum, bunu ciddi konusalim hatta kisira basliyorum.
-
Bekleyen bulur...
(İnşallah umduğunuz olur)
-
belkide sayı 13 ten fazla acıklanmadı ki daha
-
kpss-sayıştay-idari hakimlik-kaymakamlık 600 tl para yapıyo. ankaraya sınavlara git gel 200'er lira masraf. 1200 tl yapıyo. benim gibi 10.000 bin keriz olsa bi tane çorap fabrikası açarız