30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
@oguzidane tabi bu hesap isin muhasebe maliyeti boyutu firsat maliyetini de isin icine katarsak bu isten karli cikariz
-
kafayı yedim neler geliyo aklıma. evde çürüyorum ya wala. bütün ev işlerini ben yapıom. geçen perde asıyodum. karşı apartmandaki kadın kızına beni gösterdi. beni istemeye gelecekler yakında.. neyse bulaşık makinasını boşaltmam lazım hadi görüüşürz
-
Ahahah bu iyiydi.
Baskan hepimiz ayniyiz be. Ben de golbasi ankaradayim aksama kadar polis ozel harekata inen kalkan hrlikopterleri sayiyorum -
@oguzidane kardeş sen geç bu çorap fabrikası bence sen milletvekili adayı ol. 13-14 bin kişiden bahsediliyo vekil seçilirsin. o zaman burdaki insanların en azından derdini bir yerde dillendirirsin. tabi seçim vekil olunca sende unutursun. a grubu sınavlarına hazırlanan özellikle ne kadar başarılı olursa olsunlar referansı olmayanların b grup memur olarak kalacakları için sıkıntı yok. ama kardeş girişimci ruhunu sevdim
-
Açıklandı arkadaşlar.
-
açıklandı
-
Ulan geçeceğim hiç aklıma gelmedi be sınırda kalırım diyordum diğer sınava çalışmadım güler misin ağlar mısın
-
taban demedim mi 60 küsürler olcak die:)))
-
@KNUT-Wicksell ne geldi hocam senin sonuç
-
knut en çok seni merak ediyorum ne oldu geçtin mi geçtiysen kaçla geçtin
-
kaç ile geçtiniz arkadaşlar ? geçenler ?
-
@okan 92 küsür puanla 60 küsürlerde
-
kaçla kapattı acaba
-
@Mülkiye15 ben sana bişi diim mi 59 a bile inmiştir bu sınav
-
60 küsür derken tam olarak kaç doğruya o puanı aldın knut
-
@okan 69 doğru
-
istatistikler tam verilmiyorki
-
@Quesnay abi 69 doğru puanda 92 küsür
-
@KNUT-Wicksell maliyeden patlamışım 5 yanlış çıkmış
-
@KNUT-Wicksell ilk 50 de kazanan varsa puanı kaç acaba?