30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
66 net. 87,5 puan.. la ben bu sınavı kazanacak adam değildim.u aralar yürü ya kulum modundayım. çok şükür.
-
@İshack netler kaça kaç hocam??
-
Sonuçlar öncesi 64 bekliyorum 68 bekliyorum diyenleri göremiyorum maşallah toz olunmuş herneyse kazanan arkadaşlar tebrikler başarılar yolunuz açık olsun:)
-
87,20 puan 234 sıralama 65 doğru
-
@Harun-Resid teşekkür ederim hocam. İnşallah klasik sınavda muhasebe yormadan muvaffak olursunuz
-
86,92 puanlı kişi 249. Sırada
-
65 doğru 184. siradayim
Maliye 13
İktisat 16
Hukuk 15
Gy12
Gk9
Banada supriz oldu forumdaki konuşmalardan sonra umidi kesmiştim diger sinavlara calisiyodum iyi ki çalışıyormusum:) kolay gelsin herkese -
@T.R.Malthus sizin adınıza çok sevindim , en güzelini yaptınız
-
2017 de yine sinav acilir mi sizce arkadaslar ?
-
açılacak diyola sayıstayda baya ihraç oldu
-
@arthur-smithes insallah diyelim o zaman. Siz yazili sinava kaldınız mi ?
-
@burcu evet
-
@arthur-smithes umarim yazili sinavida gecersiniz basarilar simdiden
-
@burcu teşekkür ederim.Sizede başarılar
-
Nalet olasıca muhasebe sorularına ulaşabilen var mı acaba?
-
Arkadaslar muhasebeyi vergi muhasebesini de içerecek şekilde bakın faydası olur
-
@Harun-Resid 2012 sorulari vardi sadece yazayim
- Banka mevduat hesabina para yatirimi icin donemici , donemsonu ve vade bitimindeki kayitla ilgili bir soru..
- Kidem tazminati ile ilgili bir soru..
3.çıkarılmış finansman bonoları ve senetleri ile ilgili bir soru.. - Cari oran , likidite orani vb. sanirim tanim sorulmus
-
Yarım yamalak da olsa bende buldum bu muhasebeleri. Sanırım monografi değil. Saçma bir belirsizlik var belirtseler ne olurdu ki. Themis grubu da sayıştay muhasebe için monografi çözümü yapacakmış. Garip. Teşekkürler bu arada @burcu
-
@ceronimo aynen. 2014'te zorlayan sorulardan birisi sifir arac alimi ve onun kdv ötv kayitlariydi.
-
@ceronimo ılhan kılıç in kitapta var mi vergili soru, tam anlayamadım nasıl olduğunu : )