30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
Herkes kolay diyor hayırlısı olsun..2011 den sonra ilk kez giriyorum..gk-iktisat-maliye bana göre zordu..çok çeldirici şıkların olduğu bir sınav..Hakkımızda hayırlısı olsun
-
Girdik çıktık ne yaptığımızda belli değil söyle ya da böyle olur da diyemiyorum hayırlısı artık
-
@tarziktisat valla ben Maliye'de vergi bölümünde çakıldim açıkçası.Hukuk iyiydi.2-3 hatam elbette çıkabilir.İktisat'ta da 4-5 hata seviyesindeyim.Fakat Maliye'de kaç doğrum çıkar,bilmiyorum
70'i bulursa ben dışarda kalırım gibime geliyor.
-
Herkese geçmiş olsun. Hakkımızda hayırlı olsun. Tvs soruları seçiciydi. Tarihte zorlandım
-
Geçmiş olsun herkese valla bana kalırsa matematik zordu, Türkçe bir içimlik su gibiydi. Hukuk ve maliye orta sevideyken iktisat zorladı. Tarihte orta seviyeydi. Ama geçmiş yıllar bazında değerlendirdiğimiz zaman diğerlerine göre daha zor bir sınavdı. Bence ortalama 67-68 civarında olacaktır(inşallah:)) yoksa...
İşte orasını düşünmek bile istemedim -
genel yetenek "al beni yeni baştan çöz soruları" içinde barındırıp genel olarak ortalama idi
Genel Kültür ortalama olmakla beraber "bu ne lan" dedirtebilecek soruları vardı
hukuk kolay kere kolaydı
iktisat iyi çalışmış bir iktisatçı için kolay ama sınavın en zor bölümü idi
maliye içerisinde vergi biraz ekelendi ama ortalamanın biraz altında idi
Bütün bu veriler ışığında sınavın belirleyicisi vergi ve iktisat soruları olacaktır. Veee pek tabi ki de her sınav da olduğu gibi Genel Kültür -
arkadaşlar aklınızda kalan soru ve cevapları paylaşırsanız çok sevinirim
-
Sorulari derleyelim aynen ama benim hafiza cok kuvvetli degil gerci yayimlanacagini dusunuyorum sorularin.
-
Bu ileti silindi! -
Bence zor bir sinav degildi kpss ayarindaydi. En iyi iktisat en kötü matematikti benim. Attiklarim az vardi onlarin yarisi tutsa icerideyim insallah
-
Ne zaman aciklanir? Birde soru cevaplari yayinlar mi osym herkes farkli diyor netimi bilemiyorum
-
@haytav ösym soruları yayımlamasa bile sınava girenler için sınırlı süre için sorulara erişim sağlıyordu, umarım bu durum hala geçerlidir. Yanlış hatırlamıyorsam sonuçlar 18 Kasımda açıklanacak.
-
Maliyedr refah ekonomisyle ilgili bir isim verilmisti o soruyu hatirladiniz mi
-
Gecmis olsun arkadaslar Allah utandirmasin
-
Genel kültür de amerikan başkanı sorusu vardı arkadaşlar neydi o
-
@ceronimo Truman digenler çoğunluk, ben Marshall salladım güldürmedi, huzur vermedi, sinav soruları yayinlansa tadindan yenmiycek yalniz üzdü beni sinav, bir kaç basit hatam var ki akıllara ziyan kaldı ki sınavın en azindan alan kisminin kolay olduğunu düşünüyorum hayırlısi hak eden alir umarim.
-
@ceronimo Ben Marshall Yaptim. Truman sadece 2 ülkeyle ilgiliydi yine de emin degilim
-
Bu ileti silindi! -
Bende Truman yaptım ama kesin bilgi sahibi değilim sözü aklıma gelseydi internetten bakacaktim
-
O sorunun cevabı Marshall. Kesin bilgi