30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
Diğerinde de 111 doğru ile 47.sırada kazanmış
-
Eger gecmis yillara gore bakarsak bu sinav 63 civari dogru ila kapatir alan agrlikli olmak sarti ile ama iki senedir fazla alim yoktu sinava girenlerin niteligi bence diger yillara gore daha iyiydi gecen sene sinavin acilmadiginida varsayarsak ama ne olursa olsun taban 70 olamaz imkansza yakin eger 70 olursa benim icin supriz olur.
-
TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek 31 3
Genel Kültür 21 5
İktisat 22 8
Maliye 20 10
Hukuk 11 19
Puanı 83,49410
Başarı Sırası 299 -
Her sayıştay sınavının habitatı aynıdır genelgeçer netler vardır
-
@KNUT-Wicksell bu arastirmalarinin sonucu sizce kac ile kapatir bu sinav .
-
standart sapmadan anlamam başarı yüzdesi 90 soruda yüzde 73-74 olacak bence o da 65-66 doğru olabilir
-
tabi standart sapma işi çok değiştirir 63 doğru yapan bir kişi bomba soruları yapmışsa o da yazılı sınava kalır
-
Soruların yanıtlarıyla alakalı İzlenimlerim beni çok şaşırttı gerçekten. Basit sorularda bile tereddütler yaşanmış ve doğru cevapların aksini iddia edip araştırmadan yeni bir bilim yazma noktasına varan açıklamalara şahit oluyoruz. En basitinden kesin hesap sorusu ve iktisattaki bütünlük sorusunda dahi ısrarla kendi işaretlediği soruyu araştırmadan kesinlik belirtenler var. Sonuçlar açıklandığında rahat nefes alınacak. Ayrıca 45 kişilik bir alım arkadaşlar. En iyi 225 kişi elemeyi geçecek . Türkiyedeki en iyilerin, üstün zekaların da bu sınavda yarıştığını unutmayalım. Bunu farketmemiz adına son 13 gün biraz daha sabır..
-
65-66 demem de millet çok kolaydı demesinde esneme payı bırakıyorum:)))Bana göre baya zordu
-
senin taban doğru sayın ne ?
-
@joeblack16 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
Soruların yanıtlarıyla alakalı İzlenimlerim beni çok şaşırttı gerçekten. Basit sorularda bile tereddütler yaşanmış ve doğru cevapların aksini iddia edip araştırmadan yeni bir bilim yazma noktasına varan açıklamalara şahit oluyoruz. En basitinden kesin hesap sorusu ve iktisattaki bütünlük sorusunda dahi ısrarla kendi işaretlediği soruyu araştırmadan kesinlik belirtenler var. Sonuçlar açıklandığında rahat nefes alınacak. Ayrıca 45 kişilik bir alım arkadaşlar. En iyi 225 kişi elemeyi geçecek . Türkiyedeki en iyilerin, üstün zekaların da bu sınavda yarıştığını unutmayalım. Bunu farketmemiz adına son 13 gün biraz daha sabır..
taban kaç olur?
-
Kardeşim yüksek kapatacağını düşünüyorum. Alan kısmında Ortalama zaten çoğu kimsenin 40 ı aşacağını düşündüğümden gy gkde de çok iyi olanlar var. 65+ çok yüksek ihtimal hatta 70 leri zorlayabilir diye düşünüyorum.
-
@joeblack16 üstun zekali birinin ibbf ne isi var kardesim bence kotulerin savasiydi bu butun alan sinavlarinda oldugu gibi
-
@yaya51 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
sim bence kotulerin savasiydi bu butun alan sinavlarinda oldugu gib
Bende 63 e ineceğini düşünüyorum 70 üstü çok abartı.
-
60 gecen herkes klasik sinava calsmaya baslasin bakin sonra pisman olurusunz 70 ustu diyenlere itibar etmeyin sinav aciklannca anlarsnz ne demek istedigimi bazi arkadaslar nedense manuple etme derdine dusmus olayi
-
@yaya51 niye bi azımsama gereği hissettin şimdi 500 bin nüfuslu iibf'yi ;)ÖSS de derece yapıp iibf yazanlarda vardır aramızda:)şaka bir yana arkadaşın en iyilerin savaşı dediği kısım kısmen doğru en olmasa da iyilerin yarıştığı bir sınav.Katılmadığım tarafı nitelik yoksunluğundan dolayı sınavın sağlıklı olmaması ve ÖSYM nasıl ederim de yanlış şık işaretlerim derdindendir bu sınavın ortalaması 70 i bulamaz:))
-
Zeki arkadaslar illaki vardir ama ustun zeka olayi biraz absurt kacmis surda iki hafta sonra ak koyun kara koyun belli olacak
-
Aynen öyle
-
Arkadaşlar iyiler derken İİBF alanından bahsediyorum tabiiki de.. Harici sınava giremeyeceğinden(hukuk dışında). Gerçekten çok iyi çok donanımlı,tecrübeli olanlar var . Sayı fazla olsa sizinle hemfikir olabilirdim fakat benim görüşüm bu yönde..
-
Arkadaşlar bir sorum olacak sizlere, matematikte tek-çift sorusunda yalnız-1 demişsiniz de benim hatırladığım ardışık çift doğal sayı olmak üzere X-Y=X/Y demişti. Böyle bir koşulda X=4, Y=2, X=8, Y=4 gibi değerler eşitliği sağlıyordu, ve 1. öncülde 2X+Y/2, 2. öncülde X+2Y/2 öncüllerini vermişti. Zaten 3. öncül sağlamıyordu o eleniyordu da neden yalnız-1 neden 1-2 değil.