30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
@KNUT-Wicksell 16 kardeşim,en emin olarak çözdügüm soruydu diyebilirim yani
-
@blade-14 3/28 o
tüm ihtimaller 8.7.6.5
3!.2/8.7.6.5 -
@ihtiyatihaciz 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@Emre yani ben soruları unuttum diyebilirim..Osym'nin kabahati bu da..
noktalrdan biri 12 ye 12 diğeri 18 e 18 çözsene bi
-
Hocam grafik sorusunu tam çizip atabilecek varsa atsın çözdürelim şu soruyu..Çift sayı sorusunda ise benim hatırladığım az 2 ve 3 de başka sayılar verirsek çift sayı olmuyordu..Sadece 1 de oluyordu..
-
@Emre 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@KNUT-Wicksell 16 kardeşim,en emin olarak çözdügüm soruydu diyebilirim yani
abi sen çöz bi ya
-
@KNUT-Wicksell soruyu tam olarak hatırlayan varsa çözümünü yaparım,rakamlardan birisi 24 müydü?
-
@KNUT-Wicksell
k=x+y
noktalar A(12,12) B(18,18) k=? -
@KNUT-Wicksell
yanlış yazdım galiba b -
@KNUT-Wicksell tamam hatırladım x(12,24), y(18,12) en basitinden denklem kurarsan x ekseni 6 arttığında y ekseni 12 azalıyor. yani y'deki azalış x'teki artışın 2 katı olacak. x 4 artarsa (12+4=16) olur, y'de iki katı yani 8 azalırsa (24-8=16) yani ikisi de 16'da dengeye gelir
-
@KNUT-Wicksell
K=X+Y
x1=18 y1=12
x2=12 y2=18 -
@KNUT-Wicksell sen rakamları yanlış hatırlıyorsun,rakamlar dedigin gibi olsa işlem yapmaya gerek yok zaten 15 çıkar
-
@Emre xy ikilisi sorusu vardi ihtimallerin toplamini istiyordu.cevap 22 mi
-
Bu arada iktisattaki a,b,c sorusuna da hala geçişlilik diyenler var,burda ısrarcı olmak yerine herhangi bir mikro iktisat kitabını açıp bakın arkadaşlar, o sorunun cevabı bütünlük, iktisatın temelini bunlarla atıyoruz yapmayın.
-
@blade-14 evet 22
-
@Emre 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@blade-14 evet 22
tek çift sorusu ne şimdi -
@KNUT-Wicksell tam hatırlayamıyorum soruyu ama büyük ihtimal 1-2
-
@Emre o sorunun cevabi yalniz 1
-
@KNUT-Wicksell k değeri 15 çıkmaktadır sorunun çözüm yöntemi (k,k)=kesişim noktasına orijinden indirilen dik doğrunun, bu dogruyu ikiye bölmesi ve muhteşem üçlü ortaya çıkarması sonucunda alan hesaplama formülü kullanılarak çözülebilir cevap da 15 çıkacaktır.
-
Maliye tum cevaplari derleyebilen arkadas var mi ?
-
@Emre tek çift sorusu sadece bir degil bir öncül daha doğru olacaktı ama ben de hatırlamıyorum