30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
@vurdugungololsun 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@KNUT-Wicksell k değeri 15 çıkmaktadır sorunun çözüm yöntemi (k,k)=kesişim noktasına orijinden indirilen dik doğrunun, bu dogruyu ikiye bölmesi ve muhteşem üçlü ortaya çıkarması sonucunda alan hesaplama formülü kullanılarak çözülebilir cevap da 15 çıkacaktır.
Kardeşim şu soruyu çöz bi ya ben de 15 buldum
Tek çift sorusunu da yalnız 1 yaptım
Akşam akşam 2 yanlış daha çıktı dşordum -
@vurdugungololsun 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@Emre tek çift sorusu sadece bir degil bir öncül daha doğru olacaktı ama ben de hatırlamıyorum
K:15 ama di mi
-
Öncüllü soruları hatırlamıyorum karışıyor birbirine.Artık sonuçları bekleyecegiz arkadaşlar,ne kadar yorum yapsak da boş,umarım gerçekten hak eden 225 kişi başarılı olur,kolay ya da zor demiyorum ama sınav benim fikrimce çok kaliteli bir sınav olmadı,sonuçlar açıklandığında göreceğiz ama 70in altına düşeceğini ben de düşünüyorum,65 üstü olan arkadaşlar hız kesmeden çalısmaya devam. Herkese iyi çalışmalar başarılar..
-
@blade-14 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@Emre o sorunun cevabi yalniz 1
X+2Y/2 nasıl tek olur?bunu tek bulamıyorum
2X+y/2
X e 4 y ye 2 diince 5 çıkar 5 olur -
6ya 4 dediğimizde 7 gelmiyor mu
-
@Berhava 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
6ya 4 dediğimizde 7 gelmiyor mu
6/4 çift sayı mı
-
@KNUT-Wicksell
X-Y ve X/Y çift sayılar diodu -
X+2y de yerine koymuoz mu
-
@Berhava 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
X+2y de yerine koymuoz mu
Ewet
-
@KNUT-Wicksell
Harbiden yanlış yapmışım ya cevap 1-2 harbiden -
fonksiyon sorusunun cevabı neydi çözümü nasıl yapabilen yazabilir mi acaba
-
@blade-14 1 2 aynen
-
@blade-14 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@Emre o sorunun cevabi yalniz 1
1-2 . Hanene bnm gibi 1 eksi yaz
-
Matematik soruları nihai cevaplar
1.fonksiyon sorusu 22
2. Tek-çift sorusu 1-2
3.karekök sorusu 7
4.bilye sorusu 40
5.olasılık sorusu 3/28
6.kız erkek öğrenci 72
7.Analitik geometri 15 -
Tek çift sorusu yalnız 1 kesin
-
@denetçi 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
Tek çift sorusu yalnız 1 kesin
X+2Y/2 hep çift oluo tek olmuo cevap 1-2 boşuna uğraşmayın
-
@KNUT-Wicksell ne soruymuş varsa soruyu tam olarak hatırlayan bende bir bakayım
-
@Antimülakat 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@KNUT-Wicksell ne soruymuş varsa soruyu tam olarak hatırlayan bende bir bakayım
X-Y ve X/Y çift ise
X.Y/2
X+2Y/2
2X+Y/2
Hangileri her zaman çifttir? -
Fonksiyon sorusunun ve analitik geometri sorusunun cevabını değil çözümünü yapan paylaşabilir mi acaba
-
Ayrıca tek çift sorusunun cevabı: x/2+y x için 6 ve y için her hangi bir değerde tek çıkıyor aynı şey 3.önerme içinde geçerli bu yüzden tek çift sorusunun cevabı yalnız bir