Ders saydırma
-
Şimdi yeni kayıt yaptırsak ikinci üniversite olarak bu temel dersleri (ingilizce tarih vs.) kendisi otomatik sayıyor yöksis vs üzerinden. Ancak örgün lisanstan mezun oldum geçen sene. Okuldayken ikinci üniversiteye kaydolmuştum parça parça veriyordum dersleri. Şimdi ben bu temel dersleri (ingilizce tarih vs.) saydırmak için ne yapmam lazım? Ne zamana kadar yapabilirim? Çağrı merkezini aradım kadın benden de bi haber durumdan büroya gitmem de mümkün değil sırf bu soru için.
-
@ercu sorunuzu tam anlamadim ama ben 2015 senesinde orgun ogretimde ogrenciyken ikinci universiteye kayit yaptirmistim o zaman turk dili vs gibi derslerden muaf olmak icin okuldan transkript alip buroya goturmem gerekmisti. Simdi sistem degisti mi bilmiyorum.
-
Ikinci universite kaydini internetten yaparken otomatik olarak yapmasi lazim muafiyeti ing 1 ing 2 Türkçe 1 Türkçe 2 tarih1 tarih 2. Yoksisteb gozukmuyorsa kaydolurken transkirpt gotururseniz hallolur zaten internet kaydinin uzerine kayit isleminin tamamlanmasi icin buroya gidip internetten alinan belgeleri teslim etmek gerekiyor
-
@y-oguz90 otomatik derkrn yoksisten gorunuyor siz secip talepte bulunacaksiniz suradaki gibi:
http://i.hizliresim.com/7Dr0L5.png
Bu gozukmezse buroya transkript de vermeniz gerek -
-
@ercu buroya gitmekten baska care yok hocam once 0850 200 46 10 arayip bilgi alin aciyorlar telefonu
-
@y-oguz90 işte aradım da onlar benden daha habersiz durumdan
-
Aöf kayıt yenileme dönemi ne zaman?