PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@beyhude Söz konusu yayını nereden izleyebiliriz hocam?
-
Kimse uyumuyor mu:D
-
@bayke youtube kamu tv 38. Dakikalara dogru.
-
19'unda Ptt açıklandı, 20'sinde Kvkk sınavı oldu derken yoğunluktan dolayı uyumayı ikinci plana aldım diyebilirim kendi adıma
-
@b-ays Teşekkür ederim hocam
-
Kamu tv de sorulan soruya bankalardaki uzmanlar veya maliyedeki uzmanlar gibi bir görev tanımı olacağı söylendi, ptt bankta calisma ihtimali uzerinde duruluyor bizler icin, yani ekmek aslanin agzinda degil artik midesinde olduğu icin sanirim oyle olursa yapacak bisey yok ama umarim olmaz. Hayırlısı olsun hepimiz icin
-
Arkadaşlar bence enseyi hemen karartmayın. Ptt alıma çıkarken sadece iibf den alım yapmadı. Adamlar mütercim tercüman ve hukukçu da aldı. Ki alımlarını da ingilizce puanları ile yaptı. Bence AŞ olduktan sonra iyice bir yenilemeye girdiler ve sadece kpss puanı olabilecek adayların da ötesinde ingilizce de bilen kalifiye elemanlar istiyorlar. Ben kurum içerisinde harcanacağımızı düşünmüyorum. Adamlar çok rahat kpss puanı ile alım yapıp kafalarını rahatlatabilirlerdi. Neden ingilizce diye tutturdular. Ayrıca şu an çoğu kurumun başında bulunan insanlarda da ptt geçmişi var. Devletin arkasında olduğu büyük bir dağıtım teşkilatından bahsediyoruz.Gelecekte ne olacak diye korktuğumuz bu pozisyon için insanlar kendilerini parçalamak durumunda kalacak belki de. Şu an ilk alım olduğu için şartları ve sınavı bu kadar erişilebilirdi.Kurum elini muhtemelen daha da güçlendirecek. Banka dahi olsa pozisyonunuz basit bir pozisyon olmayacaktır endişelenmeyin.
-
@tostsos hocam bence diyorum kendi fikrim okuyan bunu da göz önünde bulundursun bi zahmet hem seçimle alakası olmassa ilk başta sadece yds ilana çıkıp sonra talep var diye genel seçimler de var diye yokdili kabul etmeleri, hatta bazı bölümleri de sonradan eklemeleri aynı şekilde bana oldukça politik bir çerçeve de alıma çıktıklarını gösterdi hem hepimiz şahidiz ne kadar ağırdan aldıklarını 2 aydan fazla ilanların açıklanması sürdü dahası bu sonuçlar açıklanırken mülakat tarihlerinin de belli olacağı söylenmişti ama hani nerde. simdi hocam erken ölü diye kendini sartlanirirsaniz sonra gecikirse üzülürüsünüz hiç yoktan ben böyle öngörüyorum olurda daha erken olursa sevinirim
-
Yayında yılbaşında işe başlanacağı söylendi.Acaba bu uzman yardımcıları için de geçerli olur mu ki ?
-
@öğrenci bence yayında uzmanlar hakkında söylenen herşeye şüpheyle yaklaşmak lazım. Onların bilgisinin olduğu alanlar genel olarak gişe postacı gibi bölümler. Uzmanlık zaten ilk defa alınacak bir bölüm. O yüzden, kulak vermek lazım dediklerine ama çok da inanmamak lazım.
-
Arkadaşlar merhaba. Ben ilk defa kamuda mülakata gireceğim. Mülakatta neler sorulabileceğine dair düşüncesi olanlar paylaşabilir mi rica etsem?
-
@ipekaslan kurum ile ilgili bir soru kesin gelir. Facebook'un kurucusu kim diye soru gördüm.pek belli olmaz
-
@öğrenci nerde yayin hocam
-
Pardon ya . ben de ptt ik yayimladi sandim.
-
@hadleybull Çok teşekkür ederim.
-
@mert88 öyle hocam haklısınız ama herhangi bir bilgi bulamayıncca mecbur dikkate alıyoruz
-
@öğrenci Örnek olarak, yaptıkları canlı yayında gazisem'e email atıp, bilgi edinme hakkı kanunu uyarınca sınavdaki sıralamanızı öğrenebilirsiniz demişlerdi. Email attım gazisem'e ve şu cevabı verdiler: "İlgili bilgiyi vermeye Merkezimizin yetkisi bulunmamaktadır. PTT A.Ş. İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı yetkilidir."
Ee zaten Ptt İk'ya ulaşabilen ya da email adresini bulabilen arkadaşlar varsa kariyerlerine MİT'te devam etsinler. Geriye ptt'nin genel info@ptt.gov.tr email adresi kaldı. Ona mail attım ama cevap gelmesini pek beklemiyorum açıkçası.
-
@mert88 Verirlerse paylaşır mısınız?
-
@mert88 Hocam çok haklısınız... Fakat işsizlik malum zaman hızlı geçtikte insan bir yerden başlamak istiyor.
-
12 Temmuz’da mail atmisim
13 Eylül’de donus almisim