PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@emregular daire başkanlarına bağlı. kimi dairelerde uzun sakal bırakan, spor gömlek hatta kazak giyen bile var. ama genel izlenimim hafif sakala ya da ceket kıravat giymemeye gayet tolerans gösteriliyor.
-
Bugün bana tebligat geldi darısı bekleyen herkesin başına inşallah
-
@lawyer1 İstanbul'da mıydınız hocam?
-
@bluephantom ankaradayım
-
@lawyer1 size herkese gönderildiği mi söylendi ? Siz hukukçusunuz heralde genel uzmanlıkla birlikte mi gönderiliyor acaba
-
@econ17 ben dün aradığımda 2.grubun onayladığını tebligatların gönderileceğini söylemişlerdi hukukçuyum ama branşlara göre ayrım yapıldığını pek sanmıyorum karışık gönderiyorlardır diye düşünüyorum
-
Arkadaşlar yarın sözleşme yapmak için ik ya gideceğim. Yarın sözleşme yaptığımı varsayarsak ertesi gün işe başlamam gerekiyor mu yoksa haftaya da başlasam olur mu 15 günlük süreyi geçirmeyecek şekilde? Bir de bazı kurumlar işe yeni başlayanları eğitim için bir yerlere götürüyorlar bizim kurumda da böyle bir uygulama var mı bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim
-
@lawyer1 imzayı attığınız günün sonraki günü başlamıniz gerekiyor, imzanizi ona göre atın
-
@lawyer1 su an daha eğitim başlamadi yeni başlayanlar 10 li gruplar halinde daireler içindeki şubelerde işbaşı eğitim/ rotasyon tarzi bir süreçten geçiyor
Asıl eğitimin Pursaklarda olacağı söyleniyor -
@generalgeneral çok teşekkür ederim
-
@lawyer1 hocam şu an öğrendim bunu, bana sorulmamisti ama imza atarken " ne zaman başlıcaksin " diye sorulan arkadaslar olmuş
Yarın imza atarken sorarsanız daha doğru bilgi sahibi olursunuz -
@generalgeneral çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için yarın gitmeden önce arayıp öğrenirim ona göre giderim
-
Hocam maaşlar ne vakit yatar acaba ? Ona göre ayarlamak gerecek bütçeyi
-
Merhaba arkadaşlar Ankara’da bugün eline tebligat ulaşan oldu mu bana hala gelmedi
-
@kuşçubaşı-eşref 15 inden 15 ne
En geç 12 nisana kadar giriş yapmadıysanız, Mayıs 15 te hem geriye dönük hem ileriye dönük maaşı alırsınız -
@generalgeneral Yalnız hocam bu çağırmalar tam bir kepazelik oldu. Önceden girenler maaş alırken( kıskandığımızdan değil; gönül ister ki daha fazla alsınlar) sonra gelenler 1 ay beklemek durumunda kalacak. Kaldı ki paraya en ihtiyaç duyulan dönemde bu şekilde insanların ortada bırakılması hiç hoş değil. Başlanacaksa ortak başlanmalı kimisi önden kimisi geriden değil. Hele ki 11 ay geçtikten sonra halen bu tür saçma hareketler yaşanıyorsa bu hiç affedilmiyor.
-
@bluephantom Hocam ben o konuda insan kaynaklarının herhangi bir insiyatifin olmadığını gördüm, yukardan emir / onay gelmeden tebligat gönderemiyorlar, elleri bağlı insan kaynaklarının
Ki zaten bazı arkadaşların gvs sonuçları kuruma çok geç ulaşmış
Gvs sonuçlar kuruma gelmeden de tebligat gönderemezler sonuçta -
@generalgeneral Hocam ik ya da yönetim bütün adayları bekletip aynı anda başlatamaz mıydı?
-
@bluephantom gvs si erkenden sonuclananlarin sonradan sonuclananlari beklemesi gerektiğini mi düşünüyorsunuz yani ?
-
@generalgeneral Hocam aynı sınavla girenler aynı anda başlar. Bu tüm kurumlar için geçerlidir. Aynı zamanda puanı yüksek olandan başlanır denmiyor muydu sonuç ilan sayfasında? Yanlış anlaşılmasın ben de size puanı görece yüksek olanların nispeten düşük olanların önce başlamasına tahammül etmesini mi istiyorsunuz mu demeliyim.