PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@icav Kılavuz çok açık uçlu bir tanımlama yapmış. Bana göre diğer kadrolar gibi yazılı sınava doğrudan baraj koymamış, yani liste dolmazsa 70'in altına iner.
-
@b-ays Hocam teşekkürler başlık için henüz gördüm. Bir yandan puanlar konusunda fikir edinirken, öte yandan bu kadro için de konuşup bildiklerimizi toplamalıyız bence. En yetim kalmış kadronun adayları biziz gibi görünüyor; ne işin tanımı belli ne şartları...
-
76,53 puanım.
-
Sınavın uzman yrd kadrosuna giren kişi sayısı hakkında bilgisi olan var mı?
-
@aymfa, içinde söyledi: PTT uzman yardımcılığı/Genel
Sınavın uzman yrd kadrosuna giren kişi sayısı hakkında bilgisi olan var mı?
PTT'ye yapılan bu tarz talep başvurularında kurumdan bu talebin bilgi edinme hakkına aykırı olduğu cevabı gelmekte. PTT'in gerekli yerlerinde tanıdık dayı/amca olmadıkça, sisteme sızacak kadar alt yapımız olmadığı sürece katılım sayılarını öğrenmek imkansız. PTT sağolsun, bu konuda çok net.
-
77.5 puana mülakat gelir mi?
-
83,71 gibi bir şey benim de
-
80,61 puan geldi banada
-
http ://www.iibfliler.net/dosyalar/islem-yonergesi-ptt-2000-doc.14480/
Burda uzman personelin gorevi yaziyor
Fakat uye olmak gerekiyor -
@b-ays ptt uzmanı ne iş yapar zaten belli, bizim forumda daha önce kaç defa yazıldı.
-
@evandro bilmeyenler icin link attim. Bir sıkıntı yok umarım
-
@b-ays yok şaşırdım sadece
-
Puanlar var ama sıralamalar da belli mi dostlar. Nasıl iştir bizde bir öğrenelim?
-
@antimülakat hocam sadece puanlar belli kesin sonuçlar 20 ekime kadar belli olacakmış.
-
@culpain salla sallayabildiğin kadar. Bu kurum şaibeli davranmaktan bir türlü vaz geçmiyor veya bu işler tamamen beceriksizlerin elinde.
-
@antimülakat itirazlar değerlendirildikten sonra sıralamalar değişebilir düşüncesiyle sadece puanları açıklama gereği duymuşlar ,maksat süreci uzatmak. Neticede olan bize oluyor tabi..
-
@culpain eyvallah hocam da umarım sadece bu kadar iyi niyetli bir bekleyiştir. Kpss dışında personel alımı yapma niyeti olan bir kurumdan her şeyi beklerim. Vakti zamanında bende İstanbul'u kazanmıştım, iyi ki de hiç başlamamışım.
-
@antimülakat Kpss konusunda haklısınız hocam süreç ne kadar şeffaf orası şüpheli ama şu durumda kurum seçme gibi bi lüksümüz malesef yok elimiz kolumuz bağlı bize dayatilanları beklemeye ve izlemeye devam ediyoruz ,umarım sonuçlar da hepimizin hakkında hayırlısı olur.
-
@culpain elbette hocam. Bu konularda üniversite mezunları sadece mağdur edilen tarafta yer alıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@antimülakat Teşekkürler,hepimizin hakkinda hayırlısı, umarım herkes emeğini karsılığıni alir.