PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@bluephantom Hayır hocam, mühendis kadrosundayım ben daha önce de yazmıştım buraya, yazacak başka yer olmadığı için buraya yazıyorum kafa karışıklığı yaşatıyorsam kusura bakmayın. Tebligat salı günü 30 Nisan'da elime ulaştı çıkış tarihi ise 26 Nisan.
-
Arkadaşlar nasıl gidiyor ? İzlenimleriniz duyumlariniz neler ? Gidip gidip geliyoruz sadece
-
Ziraat Uzman * PTT uzman * YSK müdürlük * Kaymakamlık * İlgöç * BDDK * 5-10 Merkez Müfettiş uzmanlıklar sonuçlanırken Şimdide GUY-DGUY sonuçlandı Çok Şükür. Öncelikle bu A grubu mesleklere Atanan arkadaşları canı gönülden Tebrik ediyorum. Allah İnşallah Görevlerinde başarılar nasip etsin. Sizlerde bu işsizlik yolundan geçen Ailelerini mutlu etmek için uğraşan kişilersiniz. Sizlerden ricam Lütfen yeni gelecek ilanlara (Mesela SGK Denetmenlik gibi) bırakalımda Halihazırda işi olmayan Aylardır ilan bekleyen İşsiz arkadaşlarımız başvursun. Bizlerde ailelerimizin yüzünü güldürmek onları mutlu etmek ve halihazırda iş sahibi olmak istiyoruz. Bu sürecin nasıl sıkıntılı olduğunu İŞSİZLİĞİN ne kadar zor olduğunu sizde Çok iyi biliyorsunuz. ( Zaten KAYMAKAMLIK PTT YSK BDDK DGUY ve diğer merkez uzman ve müfettişlerin başvuracağını düşünmüyorum zaten daha üst bir meslek sahibisiniz ) GUY-ZİRAAT UZMAN - İLGÖÇ olan arkadaşlarda Aynı denkte meslek olduğu için Rica ediyorum sizde Başvurmayın ve daha çok işsiz arkadaş mülakat görsün. Zaten ne güzel halihazırda Maaşınız olacak. Hepinizden Allah Razı olsun Arkadaşlar. İnşallah hayatta herşey gönlünüzce Olsun Başarılar. İyi Çalışmalar.(Keyfi başvurulara, Ben gene başvurayımda genede Mülakata gitmem gibi düşüncelere Hep birlikte karşı çıkalım Arkadaşlar.Böyle şeyler çok can yakıyor.Bunlar belki önceden sizinde canınızı yakmıştır. Daha fazla Ailenin canı yanmasın.Allah’a Emanet olun..)
-
@emregular hocam ptt uzman yardımcılığı için yds ve kendi sınavında taban puan kaçla kapattı bilginiz dahilinde mi?
-
@kapesese Yds, yökdil ve baraj 70. Hatta iki soru iptal edildiği için tüm puanlara 1,25 puan eklendi. Normalde 69 puanda kalanlar bile girdi. Yani ilandaki kriterler istendi. Belirlenen barajın altı ya da üstü olmadı.
-
Yökdil yada yds ikisinden birinden 70 barajını geçmemiz yeterli oluyor mu ? Ayrıca 2019 alımları için herhangi bir ilan yayınlandı mı yada ne zaman yayınlanacak acaba herhangi bir bilgisi olan var mı ?
-
@estyfn Geçen yıl oluyordu. Ama YDS'den alırsanız, her alanda garanti olur.
Alımları bilmiyorum, Yönetim Kurulu haricinde kimse de bilmiyordur. Takip edin.
-
@estyfn uzman yardımcılarının uzman unvanını almadan (yani en az 3 yıl) alım geleceğini sanmıyorum zaten şu an da hali hazırda alınan uzmanların ne yapacağı belli değil bu benim tahminim ama belli de olmaz tabi. Bu arada yökdile dil tazminatı vermiyorlar o yüzden yds den 70 hatta bence 90 almaya bakın çünkü c b a seviyenize göre maaş değişiyor.
-
@emregular merhaba hocam . Uzman yardımcılarının uzmanlık noktasında sorun yaşama ihtimali nedir ? Yeterliliği zorlarlarsa Memurluğa düşürme ihtimalleri nedir ?
-
hayırlı bayramlar arkadaşlar
-
Yökdil sağlık kabul ediliyor mu burada?
-
PTT ilanı gelse de hepimiz rahatlasak ya.
-
19.11.2019'da Resmi Gazete'de yayımlanan yeni PTT yönetmeliğine göre personel alımında KPSS puanı kullanılacakmış. Umarım sadece baraj puanı olarak kullanılır.
-
duyum var mı?
-
@adigeah19 hocam ptt uzmanı misinz