PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@öğrenci Pekii olur da işe alınırsak, yabancı dil tazminatı alacağız değil mi? Bu tazminat için Yds veya Yökdil farketmeyecekse, bir üst segmentten tazminat almak için Yökdil'e girsek mi acaba ?
-
@iibfpalace Ptt'nin diğer mesleklere göre tatmin edeceğininden emin misiniz hocam? Halihazırda ptt uzmanlığının yönetmeliği dahi belli değil.
-
@cosmos Buna cevap verebilmek için yönetmeliğe bakmak gerek hocam. Şu an ptt uzman yardımcılığı yönetmeliği belli değil.
-
İnşallah kazanırız da maaşı ile olsun konumu ile olsun ihya oluruz.
-
Martta yeni alim ilan vs olcakmis soylentileri var . Simdi diyelim yedekteyim. İlan geldigi zaman mi yedeklik son bulur sinav yapildigi zaman mi .
İlan geldiginde son buluyorsa şayet yedekligin pek anlami kalmiyor sanki. -
Yönetmelik yayınlanmadan sonuçlar açıklanır mı sizce? Yani bu ikisi birbiriyle bağlantılı şeyler mi?
-
@iibfpalace Hocam, benden bile yıllanmışsınız. Umarım bu sefer son bulur. Benimde elimde PTT dışında bir şey kalmadı. Bundan da pek ümidim yok! Saydığınız yerler ciddi olmakla birlikte PTT için bu kadar iyi olacak demeniz benim dikkatimi çekti. PTT bu kadar iyi mi saydığınız yerlere göre? @cosmos Yds puanı ile tazminat alınıyor Yökdil ile değil. Sormuştum mülakattan önce. Yökdil sadece giriş için denmişti. Hatta sadece Yds istenmişte yönetime baskı yapmışlar Yökdil de olsun diye. Yökdil torpilcilere gün doğurttu. @öğrenci Hocama çok katılıyorum şuan hiçbir şey belli değil. @b-ays Yedekler diğer sınava kadar oluyor aynen. Bu sınav içinde yedek alınmayacak çok büyük ihtimal.
-
@öğrenci içgüdü saka bir yana yonetmelikteki durumumuz,2000 yilindaki islem yonergesi ve mulakata giren arkadaslara komisyonda soylenen seyler beni boyle dusunmeye itti.yeni cikan yonetmelige gore yukselme sinavlarina tabi degiliz.Bir de acikcasi 70 dil istemelerini,kpssden daha eleyici bir sinav yapmayi istemelerine yoruyorum.Sinav sorularini gazi universitesinin hazirlamasini da sinavin zor olmasini istemelerine bagliyorum,malum gazi universitesinin yaptigi kurum sinavlarina daha once de girdim,zor sinavlar oluyor..
-
Bir sonraki ptt ilaninda uzman yrd alinacagini da pek sanmiyorum acikcasi
-
@iibfpalace Sınav cidden zordu hocam
-
Lütfen herkesi alsınlar özel sektör ciğerimi aldı..
-
https://i.hizliresim.com/Ll27P0.jpg
2000 yilina ait islem yonergesinde uzmanin gorev tanimi bu sekilde.Sahsen tatmini yuksek bir meslek olacagina dair iddiali sozleri biraz da buna dayanarak soyluyorum.Bu yazanlardan cok da farkli olmayacagini dusunmemin sebebi de mulakatta bazi arkadaslara soylenen seyler -
@iibfpalace Bunu neye dayandırarak söylüyorsunuz hocam?
-
Ben de bazi uzm yrdcilarinjn denetim isinde gorev alacağını okumustum facede bir yorumda hem de mulakat tarihi açıklanmadan önce. Burasiyla da örtüşüyor (komisyonun bir adaya söylediğigibi)
-
arkadaşlar mülakat sonuçları önümüzdeki hafta içi açıklanır mı duyumu olan ya da tahminleriniz nedir
-
@onlisans ik şefine sormustum hocam 1 ay gibi bir süre demişti
-
@iibfpalace isten izin alip gittim babama bile soylemedim mulakata girecegimi referans su bu aramadim mulakatta zarf sorularini bildim iktisat ve borclar hukuku konulariydi. Olacaksa emegimizle girecegimiz bir kurum olsun ki ileride ese dosta bahsederken alnimiz acik olsun.
-
@requescatinpace Keske bu davranisinizin kiymeti bilinse.Neyse ki 200 kisiyi alacaklar,cok insanin cani yanmayacak Sahsen elimde yetki olsa,referansla gelenleri kafadan elerdim.Bugun adaylarin canini yakan yarin baskalarinin canini yakmaya devam eder diye dusunuyorum
-
Torpil fobisi olan biri olarak bu 1 aylık açıklama süreci beni biraz gerdi açıkçası ince hesap yapılacak demektir.
-
1 ay sürmez hocam ya dava belge verilecek gvs yapılacak.. Ben bu cuma ya da diğer cumaya kadar açıklanmasını bekliyorum.