PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@hegia-sophia güzel düşünelim güzel olsun
-
Merhaba arkadaşlar hepimiz hakkında hayırlısı olsun.Şimdi komser yardımcılığını kazandığımı öğrendim bir yandan da ptt sınav sonucunu bekliyorum.Özlük hakları kafamı karıştırıyor şu an sınavın ne zaman açıklanacağı da belli değil sizce ne yapmayalım ?
-
@hegia-sophia Naklen alimla bizim kurumdan msb uzmani olmis eski gelir uzmani bir arkadasim var,merkez uzmanlarla esit para aldigini soyluyor ki olmasi gereken de o.Sizin arkadasiniz az soyluyor olabilir mi?Malum bizim kurumda 5 yillik yardimci hizmetli arkadasimiz 3.000 lira maas aliyor.MSB uzmani ayni zamanda Yarbay statusundedir,ozluk haklarinin yardimci hizmetliye yakin olmasi garibime gitti.
-
@punisher hiiçç parasına puluna özlük haklarına bakma. Hayatının geri kalanını hangi mesleği yaparak geçirmek istersin onu düşün bence. Hangisinin maaşı daha iyi gerçekten bilmiyorum ama yüksek olanı tercih etsen zengin olmazsın, düşük olanı tercih edersen de fakir kalmazsın. Karakterine uygun olanı seçmeni tavsiye ederim. Ne yazık ki herkesin bir seçim şansı olmuyor
-
@cosmos, içinde söyledi: PTT uzman yardımcılığı/Genel
@punisher hiiçç parasına puluna özlük haklarına bakma. Hayatının geri kalanını hangi mesleği yaparak geçirmek istersin onu düşün bence. Hangisinin maaşı daha iyi gerçekten bilmiyorum ama yüksek olanı tercih etsen zengin olmazsın, düşük olanı tercih edersen de fakir kalmazsın. Karakterine uygun olanı seçmeni tavsiye ederim. Ne yazık ki herkesin bir seçim şansı olmuyor
Bence çok isabetli bir yorum. Maddiyattan ziyade hayatın neresinde olmak istediğiniz, ne beklediğiniz daha önemli.
-
İkisi çok farklı meslekler kafam çok karışık arkadaşlar bir an önce açıklansa da netleşsr her şey.
-
Bir yaştan sonra askerlik ve polislik meslekleri zor olur hocam.. Özlük haklarını umursamayın diyen arkadaşlar haklı.. Hayatta her şey para değil. Burada sıkıntı şu ki ptt'nin özlükh akları belli değil hala...
-
Uzman yardımcılığı kadrosu askerliği bankalar gibi erteliyor mu acaba ? Net bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim. Buna göre yüksek lisans başvurusu yapacağımda.
-
Hemen açıklansa da herkes önüne baksa
-
İlk defa bu yıl kpssye girdim ve ilk mülakatım da bura oldu. Beklemek gerçekten çok zor, Allah bu süreçlerden hemen kurtarsın bizi hayırlı bir iş vesilesiyle... Maddi manevi yıpratıcı.
-
@punisher aynen hocam olur veya olmaz en azından ona göre yol çizeriz.
-
@b-ays hocam bana alanla ilgili ardından genel kültür ve ptt sorularından sonra zarf açtırdılar.. şans mı şanssızlık mı siz karar verin
-
@s1670 gerçi artık konuşmanın hiç manası yok olan oldu da insan kendini alıkoyamıyor işte
-
@s1670 cok sormalari belki iyidr. Ben komisyon uyesi olsaydim , almayi düşündüğüm elemanı biraz yorardim sanirim
-
@burakkcbn ptt tecil ettirmiyor askerligi. Askere Gidip geliyorsun ve kaldigin yerden meslege devam
Edebiliyorsun. -
Arkadaşlar güncel bir gelişme vs var mı?
-
Malesef,sanirim kendimi hafiften 1 aya aciklanacak sekilde pskilojik olarak hazirlamam gerek.Keske 1 ay kis uykusuna yatma gibi bir durum olsa ya da igneyle uyutsalar bir ayligina
-
Ya geçici sonuçları bugün açıklasalar da kesin sonuclar 1 ay sonra deseler
-
11 kasim 2018 tarihinde 1600 kisi psikometrik incelemeye girmis,26 kasimda kesin listeler aciklanmis.Aradaki sure tam olarak 15 gun.Mantik cercevesinde bakarsak (malesef mantik cercevesinde bakmamiz icin hicbir gerekce yok ) en gec haftaya cuma,bilemediniz takip eden pazartesi gunu sonuclarin aciklanmasi lazim
-
Peşinen düşünelim. Olumsuz olursa kendimizi ne diyip avutmalıyız arkadaşlar. Malum çok az kişi elenecek özgüven yıkımı moralman çöküş olmasın.