PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@isim123 PTT Genel müdürlükten( 0312 503 50 00) dan insan kaynaklarını bağlamalarını isteyebilirsiniz.
-
Bugün öğleden önce belgeleri tamamlayip teslim ettim. Saglik raporu için ankarada ozel bir saglik kuruluşuna gittim 80 ₺’ye hallettiler. 40 dakika falan sürdü almam. İK’da kabul etti zaten raporu özel devlet farketmiyor. (İstanbul ve ankarada veren bi kaç yer var reklam olmasin diye demiyorum)
Ayrıca mezuniyet belgesi yanında diploma da şart bilginize;- Öğrenim durumunu gösterir belge,
- Mezun bilgisine ilişkin belge, (e-devletten alınacak)
Ben bu ikisini ayni seydir diyerekten sadece mezuniyet belgesini getirmistim, ikincisi diploma oluyormuş. Allahtan elimde dijital hali vardi diplomanin hemen cıkti alip verdim. Allah hayırlı etsin herkes için.
He bide maas için 5000’den asagi olmaz falan dediler uzman olunca 7-8 binden bahsettiler, emin olamadim maaş olur mu bu kadar yüksek ? -
@wasp61 teşekkürler bilgiler için. diploma çıktısını veya fotokopisini noterde aslı gibidir yaptırmamıza gerek yok o halde?
-
@wasp61 Hocam su an 657'ye tabi uzman yardımcılarının maaşı 5000'i aşacak. Benim fikrim burası ihs'li olduğu için 657'den az maaş politikası uygulamaz. Hatta dil tazminatı+performans ücretleri gibi ücretler ile 657'ye göre biraz daha dahi fazla olabilir gibi geliyor ücret politikası. Bir de hangi hastahanede hallettiniz sağlık raporunu? Mesaj atabilirseniz sevinirim.
-
@wasp61, içinde söyledi: PTT uzman yardımcılığı/Genel
Bugün öğleden önce belgeleri tamamlayip teslim ettim. Saglik raporu için ankarada ozel bir saglik kuruluşuna gittim 80 ₺’ye hallettiler. 40 dakika falan sürdü almam. İK’da kabul etti zaten raporu özel devlet farketmiyor. (İstanbul ve ankarada veren bi kaç yer var reklam olmasin diye demiyorum)
Ayrıca mezuniyet belgesi yanında diploma da şart bilginize;- Öğrenim durumunu gösterir belge,
- Mezun bilgisine ilişkin belge, (e-devletten alınacak)
Ben bu ikisini ayni seydir diyerekten sadece mezuniyet belgesini getirmistim, ikincisi diploma oluyormuş. Allahtan elimde dijital hali vardi diplomanin hemen cıkti alip verdim. Allah hayırlı etsin herkes için.
He bide maas için 5000’den asagi olmaz falan dediler uzman olunca 7-8 binden bahsettiler, emin olamadim maaş olur mu bu kadar yüksek ?Hocam geçici mezuniyet belgesi oluyor mu acaba bilginiz var mi
-
@sonhukukbükücü malesef hocam arayip sorun isterseniz
-
@mutemmim-cuz yok hocam ben öyle birşey yapmadim
-
@wasp61, içinde söyledi: PTT uzman yardımcılığı/Genel
@sonhukukbükücü malesef hocam arayip sorun isterseniz
Tamam hocam teşekkür ederim
-
Arkadaşlar bir sorum var; daha önce üniversitenin öğrenci çalıştırma programında ayda 5-6 gün olmak üzere birkaç ay çalışmıştım. SGK'da kaydı görünüyor. Güvenlik soruşturmasında önceden çalışılan yerlere bunu da eklemem gerekir mi sizce?
-
@öğrenci Hocam kamu hastanesinde sıkıntı olmaz diye düşündüm, bilseydim dediğiniz yere giderdim.Çarşamba günü raporu verecekler bakalım.
-
@wasp61
Hocam rica etsek raporu aldığınız özel hastanenin ismini yazabilir misiniz? -
Whatsapp grubu yok mu arkadaşlar ? Bilgi yetersizliği yüzünden karar veremiyorum ya komiser yardımcılığını seçecem ya da bunu yardımcı olursanız sevinirim.Yeni yılınız kutlu olsun.
-
@ecthelion bende izmirdeyim hocam da hangi hastaneye gittin ögrenebilirmiyim?
-
@punisher hocam numaranızı atin bana, ileteyim gruba
-
@wasp61 hocam guvenlik soruşturması ne kadar sürer ne zaman başlarız bunun hakkında bilgi verdiler mi size? lojman vs ben akla ne gelse soracam ama henüz raporum hazır değil
-
@gölkentli lojman konusunda ik ile degilde ptt de kidemli biriyle konustum ayakustu siz daha caylaksiniz size duser mi dedi çok haklı bence
Gvs sanırım toplu yapilmicak basvurular geldikce göndercekler ben öyle anladım, göreve toplu mu basglayacagiz dedim hayır dedi. Belgeler ve gvs tamamlandikca cagiracaklarmis tebligat usulüyle, gisedekiler gibi. Zaten ilandada tam bu sekilde yaziyordu “ Şirketimizin ihtiyaçları doğrultusunda belirli dönemler halinde en geç 1 (bir) yıl içinde başlanacaktır.“ dönemler halinde baslicaz yani
-
@gölkentli secimden önce baslarsiniz dediler inşallah öyle olur bakalım
-
@wasp61 teşekkür ederim bu durumda ne kadar erken gitsek o kadar iyi , belki de başarı sırasına göre çağırırlar
-
@wasp61 inşallah bakalım
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı , kazanamayan arkadaşlara geçmiş olsun.Ziraat Katılım İstanbul için eğitimde olupta burayı kazanan var mı ? Bilgisi olan yazabilir mi?