PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@generalgeneral O yönden gerçekten ilginç C seviyesi yds istediler ona göre özlük hakkı vermeleri lazım ki sözleşmeli olduğu için kamuya göre biraz daha fazla olmalı. Bakalım ne planlıyorlar ...
-
@öğrenci mülakatta pazarlığa otururuz belki komisyonla neleri talep etsek
-
@hegia-sophia Şu an pazarlık yapma şansımız pek yok gibi
-
Uzman yardımcıları kurumda ne yapacak ?hakketten merak ediyorum
Maaş durumunda İhs memur ihs veznedar ihs veznedar
Birde 399 memur 399 şef varken
399 memur ile İhs memur maaş farkı var
Ve kurumda şubeler kapanıyor bazı şubeler merkezlere bağlanıyor garip işler oluyor
Beklemeye devam edilecek gibi duruyor kurum karışık her yer çeşme başı tutmaya çalışıyor
Ptt ye zorlayacağınıza bankaya girin derim. -
@de_lorean zorlayacak bir şey kalmadı kı, Mülakat aşaması var, mülakatta da bilgi ölçmediklerini düşünüyorum. mülakatı kazananları 4 ay boyunca kurum dener, mülakatı kazananlar da kurumu dener
yakında geleceğini bildiğiniz bir banka sınavı var mı ? -
@hegia-sophia mülâkatta genel kültürden soru gelecek mi,konularda belirtmemişler ama sanırım bakmak gerekiyor:/
-
@culpain konularda var hocam
-
@hegia-sophia hocam evet dikkat etmemişim sağ olun
-
Ben çok mu pozitif bakıyorum bilmiyorum ama ptt nin benim için avantajı var epey. Mesela alım sayısı çok on kişilik alımlarla uğraşmıycam. Ayrıca Ankara'da, bddk ya başvurmuyorum mesela. Turne, rotasyon olmaz büyük olasılık. Kuruma giren ilk uzmanlar olacağız Ayrıca bankada daha çok yorulcağımı düşünüyorum. Tabi bunların hepsi olasılık, zaman gösterecek.
-
@beyhude girince görüşelim kardeş
-
@generalgeneral ben genel yorum yaptım
Uzman yard bu kurumda ne yapacağını bilmem öle bir ünvan ve Ptt inanılmaz düşündürücü -
@de_lorean İnşallah
-
@beyhude burada biri bana sövmüştü sonra gıyabımda özür dilemişti 5 6 yıldır buradayım ilginç bir kurum burası
-
@de_lorean Siz Ptt' de mi çalısıyorsunuz hocam ? Eğer öyleyse pek memnun değilsiniz gibi sanırım..
-
@de_lorean hoppaallaa bombayı bıraktınız hocam
-
Bu hafta mülakata gircez ne özlük haklarımız belli ne de alacağımız maaşımız. Sorucaklar birde bizi bırakıp kamuya gider misin diye? Vereceğiniz maaşa göre değişir demek lazım işte de demesek daha iyi olur bizim için
-
@jackov maaş sklası memurlar da belli uzman yard bilmiyorum
Bildiğim leş kurumdur el altından alınan personeller 2014 de yapılan şeflik sınavını bile hale çözemiyorlar.399 memurların durumu muamma ihs ile 399 ile maaş farkı var
İhs de performans var
İhs veznedar > 399 veznedar(maaş)
İHs memur<399 memur
İhs şef>399 şef
399 müdür olamaz
Şef olabilir
Kurum torpil tanıdıkla yürüyor
Kurum sıkıntılı
Şubeler kapanıyor bazı merkezler şube şefliği yapılıp merkezlere bağlanıyor.
Müdürler boş iş bilmez müşteri avam iş yükü çok
Kariyer planlaması dar -
@de_lorean hocam sen bu uzman yardımcılığı mülakatına girecek misin ?
-
Ben zaten memurum ihs li neden olayım aklımı peynir ekmekle neden yiyim ben satılsada başka kuruma gitsek Diye bakıp a grubunu zorluyorum
-
@de_lorean Yok hocam sövmeyi bırakın dalga bile geçmedim yanlış anlamayın.. Sadece şuan için istediğim bir kurum o yüzden inşallah dedim.