PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@arastirmaci34 ne iyi olur demi
-
@gulnaz bizim gibi İstanbulda ikamet edenler için gerçekten iyi olurdu
-
Sizce herkesin güvenlik soruşturması bitmiş midir?
-
@beyhude bence malesef martın ortasına kadar devam eder hocam..
-
@beyhude Soruşturmalar bitmiş olsa bile yönetmelik yok hocam.. Özlük hakları belli olmamış hala ,bitenleri de bu yüzden çağıramıyorlarmış.
-
Mart 15 tahminimi halen koruyorum.
-
@öğrenci Evet hocam o da doğru maalesef.. Baya bekliycez daha anlaşılan.
-
@bluephantom böyle giderse daha da uzar gibi ama inşallah daha uzamaz.
-
@beyhude inşallah daha fazla uzamaz hocam.
-
Özlük hakları ile fikri olan
-
@oz1992 burasi sözleşmeli bir kadro dolayısıyla 657 uzman yardımcılıklarına göre daha fazla maaş verecektir bir de dil tazminatı 657'ye göre daha fazla. Diğer türlü herkes ilk fırsatta başka yere geçer ki zaten geçişler de başladı.
-
@öğrenci Hocam altın çocuk olarak sizi uğurladık ilk.
-
@öğrenci Tebrik ederim, yeni işinizde başarılar..
-
@bluephantom ben ilk değilim hocam wp grubunda benden önce dort beş kişi feragat etti. Bu süreç uzadıkça daha da gelecektir feragatlar
-
@beyhude Teşekkürler hocam
-
Ben ik yı aradım ama bir şey öğrenemedim. Soruşturmayla ilgili bilgi veremiyoruz dediler
-
@öğrenci Hmm. Grupta olmadığım için malum. Hangi kurumları kazandılar? @lawyer1 Özlük ve maaşı sormadınız mı hocam?
-
@bluephantom onu sorma fırsatım olmadı çok kısa konuşabildim onda da soruşturmalar bitti mi ne zaman çağırılacağız diye sordum. Ne kadar doğru bilmiyorum ama internette soruşturma sonuçlarını bulunduğumuz semtteki karakola sorarak öğrenebileceğimizi okudum. Bu şekilde öğrenebilen var mı acaba?
-
Ileti kaldirilmistir.
-
Tebrikler arkadaşlar , guy ve Dguy kazanıp mulakatina gitmeyecek olan var mı?