PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@generalgeneral Onu hiç bilmiyorum hocam ama yapılamayacak bir şey değil bence. Hele ki PTT gibi köklü bir kurum bunu yapsa şahsen çalışanlarına verdiği değer ve insanların bakışı bambaşka olur.
-
Yakın zamanda yeni bir alım olur mu acaba arkadaşlar? ( duyum bilgi vs)
-
@elisa yer sıkıntısı var genel müdürlükte henüz masamız yok , öngörülen yeni bir alımın olmayacağı.
-
@wasp61 of of of of of
-
@theserpent YDS siz 6200 gibi bir şey
-
@adigeah19 B seviye Yds li miktar o hocam
-
@generalgeneral bes kesintisini hesaplamadınız sanırım hocam.
-
Dostlar dün tebliğ elime ulaştı. Atamaniz eğitim dairesi başkanlığına yapılmıştır diyor herkeste böyle bir durum var mı ?
-
@kuşçubaşı-eşref şu anda bütün uzman yardımcıları eğitim dairesine bağlı. Eğitim aldıktan sonra dağıtım yapılacak dairelere.
-
@generalgeneral C seviye YDS ile BES kesintisi olmadan 6181,99 TL diye öğrendim ben. BES kesintisi de 240 TL sanırım, 5900 küsur yatıyor yani BES'i iptal etmezseniz.
@Kuşçubaşı-Eşref Alacağımız eğitime kadar herkesin ataması Eğitim Daire Başkanlığına yapılmış geçici olarak. Yani herkesin öyledir evet, tabi şu an işbaşı yapanlar anladığım kadarıyla staj gibi o daire senin bu daire benim şeklinde çalışıyorlar. Oryantasyon gibi, kurumu tanımak adına.
-
Arkadaşlar ben de insan kaynaklarından maaş hakkında 5900 olarak yanıt aldım çok emin olarak söyledi. Ama 6600 civarı temel ücret dedi temel ücret dediğiniz brüt mü dedim evet dedi brütün daha yüksek olması lazım. Kafam karıştı çünkü daha önce beklenenden daha düşük olarak maaşın belirlendiği ve 4700 gibi bir rakam olduğu hakkında duyum almıştım. Umarım yanıltıcı bir durum yoktur ortada
-
@trnc önceki iletilerde de anlatıldığı gibi
6631.37 temel ücret + 6631.37 nin 1/6 si her ay ikramiye + dil tazminatı + agi ..
-
@theserpent arkadaşlar yds’siz ve bes kesintili net (vergi dilimine girmemiş hali) 5941 maaş. Buna artı 242 bes kesintisi artı yds seviyenize göre para alıyorsunuz o da c seviye için 180 b için 280 ve a seviye 450 lira gibi bir şey. Üstelik servis imkanı var ve öğlen yemeği var. Bir de belki de hepsinin üstünde bir hizmet olan sağlık hizmeti sistemi var ki bir çok özel hastaneyle ki bu sayı 30 un üzerinde anlaşmalı .
-
@fanfar23 hayırlı geceler Hocam göreve başladınız mı başladıysanız merak ettiğim husus şu ki yökdil ile işe alım yapıldı bende yökdil’den 80 almıştım YDS’den puanım düşük şimdi bu puan için dil tazminatı veriliyor mu verilmiyor mu bilemedim bu konuda bilginiz var mıdır acaba varsa bilgilendirebilir misiniz.
İkincisi hali hazırda kamu kurumunda çalışıyorum maaşlar o kadar da yüksek gelmedi açıkçası. -
@nearly_true yökdile tazminat yok hocam. İkinci olarak da maaş konusunda biraz bakış açısına göre değişir. Bana göre çok iyi gelen size göre iyi olmayabilir saygı duyarım ki zaten gönüllülük esasına dayanan bir şey eğer şuan çalıştığınız kamu kurumundan daha fazla tatmin oluyorsanız maaş konusunda özellikle feraget etme hakkınız mevcut.
-
Eline tebligat geçmeyen var mı?
-
@fortius Benim henüz geçmedi
-
@soulsearcher benimde hala gelmedi
-
Beni de yazın listeye
-
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum internetten baktığımda cumartesi günleri 9-16 arası mesai yazdığını gördüm bu doğru mu acaba işe başlayanlar bilgi verebilirse çok sevinirim