Adalet'ten Hukuka Geçiş
-
@james-buchanan 1.yıl sonu itibariyle 3.71
-
Bir önemli nokta daha! Derslerin yıllık mı yoksa iibf gibi dönemlik mi olduğuna dikkat edin. Sınavlara gidip gelme problemi yaşayacak arkadaşlar dersleri yıllık olan ünileri tercih ederlerse sadece yıl sonunda sınavlarına girip çıkarlar.
-
@bayke pardon 1 vize 1 final
-
@bayke hocam devam zorunluluğu yok mu? atıyorum Edirne'de ikamet ediyorum, Hakkari'de hukuk okuyorum misal. vize haftası için 1 hafta, final haftası için 1 hafta gitsem yeterli mi?
-
@james-buchanan dersler yillik ise ilk donem sonu vizeye, yil sonunda da finallere gidiyorsunuz. Dönemlik ise bildiğimiz hesap 2 vize 2 final
-
@james-buchanan Devam sorunu uniden uniye değişiyormuş hocam, tercih edeceğiniz unilerde okuyan arkadaşlarla irtibata geçmek en sağlıklı sistem.
-
Her yıl 15 -16 bin mezun verilecekse hukuk fakültelerinde yakında buralarda çorak araziye döner. Demedi demeyin
-
dgs ile girişte direkt 3. sınıftan başlatan üniversiteler var mı? @bayke
-
@james-buchanan hocam 3.sınıftan ziyade maksimum ders saydırabilmek ana amaç. 3.sınıftan başlatan uniler varsa bile adı 3.sınıf oluyor 1.sınıftan 2.sınıftan saymadığı dersleri alıyorsunuz sonuçta.
-
@bayke özel üniversiteler ders saydırma konusunda iyimiş, öyle yazıyorlar genelde. ama onlarda da yabancı dil sıkıntısı var.
-
@james-buchanan hocam özel üniversitede burs kesiliyor mu?
-
@veblenist bilgim yok o konuda
-
@veblenist özelde ingilizce sorunsalı var ne yazık ki. ingilizce hukuk anlatıyorlar herhalde.
-
@bayke Erzincan üniversitesi 2. sınıftan başlatıyormuş. ama ders saydırma olayını bilmiyorum oranın.
-
@bayke hocam dgs'ye bu sene mi hazırlanacaksınız? hazırda bir işiniz var mı?
-
@james-buchanan Hazırda bir işim yok hocam evet 2019 dgsye hazirlanacagim.
-
@bayke inşallah olur. belli bir yaştan sonra herşey zor.
-
@james-buchanan inşallah hocam pttyi ve kvkkyi bekliyoruz bakalım
-
@antimülakat hocam bu gidisle sonu kesin oyle de kac sene sonra olur tahmini?
-
@y-oguz90 çok sürmez hocam 5. senenin sonunda her yer hukuk mezunu oldu söylentileri iyice artar, 10. senenin sonunda da hiçbir esprisi kalmaz.