Adalet'ten Hukuka Geçiş
-
@genclerbirlikli vizelerden önce açıklarlar inşallah. Hayır yani ona göre hazırlacak insanlar. Nasıl memnun musun? Dersler nasıl gidiyor?
-
@antimülakat valla iş güç derken ders yüzü filan göremedim tabi ışıktan notunu aldım 2 dersin, onlara da gram bakmadım turnede olunca yaa hak diyip girecem bu gidişle vizelere roma ve medeni hukuka bakmam lazim anayasa neyse de
-
@genclerbirlikli hayırlısı olsun kardeşim. Başlandı artık biter bir şekilde. Akşam olan dersleri turne olmazsa takip edersin.
-
@antimülakat sağolasın aksam dersi yok ki aksi gibi hep sabah
-
@genclerbirlikli İİBF 'nin derslerine de genelde aynı hocalar girer. Oradan İ.Ö derslerini bulabilirsin.
-
@antimülakat iibfde roma hukuku yok ki ama medeniye bir bakayım, iktisat istatistik maliye vs sayılacak diye umuyorum. Sayılsa süper olur 1 yıldan fazla ders gider toplamda
-
@genclerbirlikli o kadarını da bekleme reizz. Roma Hukuku geçer ama Siyasi Düşünceler Tarihinde kısmen geçer. Zorlama ile bir iki ders dinleyebilirsin
-
@antimülakat beklemiyorum zaten ya o kadar olmaz anayasa filan anca...
-
@genclerbirlikli Anayasa, Türk Anayasa, Borçlar, Medeni, HTK, İdare Hukuku, İdari Yargı, Ticaret, Vergi, Ceza, İcra İflas. SBKY derslerinde var hocam eskiden vardı hala duruyorsa tabi.
-
@antimülakat ben bi karşılastirayim müsait zamanda hocalar ve saatler uyarsa çok güzel olur sağolasın hocam
-
Evet arkadaşlar, malum sınava 2hafta kaldı ama ben hiçbir şeye bakmadım. KPSS’den kalan bilgiler duruyor. Tecrübeli arkadaşlar ne öneriyorsunuz?
-
@veblenist valla hocam kendimi finallere sakliyorum:) idari hakimlik calisiyorum. Vizede is gorur diye temenni ediyorum. Hakim olup(nasipse tabii) adalet okumak da ne yaman celiski olur:)
-
@sbf1983 Ahaha hakikaten sizin durum çok acayipmiş ben bu hafta bakayım ufaktan diyorum. Bir şeyler olur belki.
-
@veblenist hocam siz de girecek misiniz idari hakimlik sinabina?
-
@sbf1983 hayır hocam, işimden memnunum.)) 2 senedir hukuk kastım, bir yere getirdim. En azından diplomayı alayım diyorum ama ondan da çok emin değilim.
-
@veblenist hayirlisi hocam. Basarilar dilerim.
-
@sbf1983 teşekkür ederim.)
-
@sbf1983 umarım siz de istediğinizi alırsınız hocam.
-
@veblenist umarim ben de tesekkur ederim:)
-
Gün itibarıyla 3 yıl süren bu maceranın da sonuna geldim çok şükür
Ahbv hakkında sorusu olanlara elimden geldiğince başlık altında yardımcı olabilirim (kalıcı olması ve başkalarına da faydası olması için başlık altında diye belirttim)
Bu yola giren tüm hukuk ve adalet öğrencilerine başarılar, darısı sizlere inşallah