2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
Arkadaşlar herkese başarılar diliyorum. Bugün mülakata girdim. Bana sorulan sorular bunlardı Memurun sorumlulukları, Askeri kanattan gelmeyen Cumhurbaşkanlarını sayınız?, Kaymakam olursanız ne yaparsınız farklı olarak, yürütmenin durdurma kararlarını alırken olması gereken şartlar, yargının idareyi nasıl denetim yapar?
-
Arkadaşlar ben de bugün mülakata girdim bana sorulan sorular görevden uzaklaştırma nedir bu kapsamda memurun kısıtlanan hakları nelerdir maaşından hangi oranda kesinti yapılabilir birde kanunsuz emir ile konusu suç teşkil eden emir nedir komisyon genel olarak sıkmıyor sizi o açıdan rahat olun konuşturmaya çalışıyorlar mülakata girecek arkadaşlara şimdiden başarılar hakkımızda hayırlısı olsun
-
Giren arkadaşlarım içeride yaklaşık kaç dk kaldınız?
-
@balakhan ortalama 10 dakika
-
@rhadamanthus hocam soru içinde soru geliyor mu?
-
@circassian geliyor Hocam..Bana idareyi anlattiktan sonra bir de yetki genisligini sordular.
-
@rhadamanthus teşekkür ederim hocam geçen yıldan pek farkı yok anlaşılan.
-
@circassian Bir arkadasa konusturma yaptirmislar ayrica..Onun disinda 5 dakikada bitiyor her sey
-
@rhadamanthus hangi konu hakkında acaba ?
-
@shzd61 Onu bilmiyorum Hocam..Söylemedi arkadas. ya da soyledi ben duymadim yanlis bir sey soylemek istemem ama konusturma yaptirdilar dedi.
-
@rhadamanthus anladım teşekkür ederim
-
Mülakat yeri meclisin karşısındaki İçişleri Bakanlığı binası mi acaba?
-
-657 DMK Memur Hizmet Sınıfları
-Uluslararası anlaşmalar(Anayasa)
-Çalışılan işle ilgili sorular.
Mülakata girecek olan arkadaşlara başarılar dilerim. İnşallah hepimiz için hakkımızda en hayırlı sonuçlar olur. -
@cura evet hocam orası
-
Mülakata giren arkadaşlara başarılar diliyorum..Neler soruyorlar daha çok paylaşabilsek süper olur ️
-
Alıntıdır.
- Terörün tanımını yapar mısın?
- İlk üç madde değiştirilir mi?
Sonra ilk üç maddeyi say? - Kaç tane ilçe var?
-
@mülkiyemüfettişi, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Alıntıdır.
- Terörün tanımını yapar mısın?
- İlk üç madde değiştirilir mi?
Sonra ilk üç maddeyi say? - Kaç tane ilçe var?
Bazı adaylara yorum ağırlıklı sorular sormuşlar demek ki ..
-
3019 sayılı kanun ve burada kaymakamın yeri
dmk disiplin cezaları
memuriyeti sonlandıran haller -
Arladaşlar bana sorular sorular şöyle
1.Tarih tekerrürden ibarettir derler ders alınsaydı hiç tekerrür eder miydi? Sözünü kim söylemiş ne anlatmak istemiş ne düşünüyorsun?
2. Maliye politikasını yorumla ve doğrudan ve dolaylı vergilere örnek verebilir misin?
3. Devlet Memurlarının yasakları nelerdir?
4. Kabahatler kanununa göre kesilen cezalar kesinleştikten sonra hangi kanuna göre tahsil edilir ve zamanaşımı süresi ne kadardır? -
@27ömer27 Hocam maliye mezunu musun?