2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@devletialiye
Tabiki oluyor.
Sonuç olarak sizin orda bilgi birikiminiz ölçulmuyor. Zaten mulakata giren 371 kisinin bilgi birikimi sinav ile ölçüldü.
Mülakatta onemli olan temsil kabiliyeti, zaten sen kendini tanitirken kurdugun cumlelerle, komisyonun sana karsi dusuncesi oluşmuş oluyor.
O yuzden mulakatin çok iyi geçmesi veya cok kotü gecmesine takılmayin. Ne oldu diyenler gordum olmadi ne aglayanlar gördüm oldu. -
@daywalkers, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@devletialiye
Hiç alakasi yok. Gecen mülakatta tüm sorulara cok guzel cevaplar verdim. Tebrik ettiler. Sonuç. Liste Disi.
Sorularda Kolaydi.hocam geçen sene sıralamanız kaçtı?
-
@tardukağan
Gecen sene siralamam 149'du. Siralamada onemli degil- Olup alinmayan ama 399. Olup alinanlarda mevcut.
-
@daywalkers, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@tardukağan
Gecen sene siralamam 149'du. Siralamada onemli degil- Olup alinmayan ama 399. Olup alinanlarda mevcut.
Teşekkür ederim.
-
@daywalkers Anladim. Hayırlısı olsun en çok çalışan en çok hakeden Allah nasip etsin inşallah.
-
Arkadaşlar bende bugün girdim mülakata. Bana sorulan sorular şunlar:
-
Kademe İlerlemesinin durdurulması cezası hangi durumlarda verilir? Kim verir?
-
Yardım kuruluşlarının, yardım toplamasının kanuni bir dayanağı var mı? Valiler ve kaymakamların yardım toplama ile ilgileri?
-
Dernek nedir? Nasıl kurulur?
Hakkımızda hayırlısı olsun. Herkese başarılar.
-
-
@tbseyhan yardım kuruluşu soruları işinizle mi alakalıydı?
-
@popescu Hiçbir ilgisi yoktu. Bende anlam veremedim. Bakalım hayırlısı olsun.
-
Dünkü mülakatta gümüşhaneli il göçcü bir abimiz vardı. Burada mı acep ?
-
Burada ben de dün girdim arkadaşlar. Halihazırda memursanız sorular daha çok işinizle ilgili konulardan ve kanunlardan geliyor. Memur değilseniz dmk dan kesin bir soru geliyor. Ben kendimi tanıttıktan sonra yüksek lisans yaptığımı söyleyip tez konumdan bahsettim. Tez konumla ilgili iki soru soruldu. Daha sonra denetleyici ve düzenleyici kurumlardan üç tane saymamı istediler. En son da disiplin suçları ile ilgili bir soru soruldu ve çıktım. Toplamda 6-7 dakika sürüyor. 6-7 dakikada devlete kaymakam seçildiğine inanmak isteyene kalmış tabi Ankara'yı gezip görmüş olduk
-
Yarım saat önce ciktim,bana sorulan sorular:anayasadaki ceza hükümlerini say,imtiyaz sözleşmesi ve subjektif idari işlem nedir.Hepimizin hakkında hayirlisi...
-
arkadaşlar ortam gayet rahat lakin ne işimle ne bölümümle alakalı soru gelmedi. - devlet memurlarının disiplin ceza zaman aşımı süreleri ve Danıştayın görevleri nelerdir ?
Memleketimizle alakalı 1-2 dakika sohbet ve kapanış.
Dmk'yı fazla pas geçmiyorlar , diğerleri tamamen bahtınızda ne varsa o. -
@tbseyhan sadece 3 sorumu sordular
-
@bosnakbey bana sadece iki soru sordular
-
@bosnakbey Evet üç soru soruldu.
-
@mustafaturan ne sordu abi
-
Hayirli sabahlar Dün mulakata giren arkadaşlar açaba mulakat a gelmeyen oldu Mu.
-
@modesteptt yanlış hatırlamıyorsam yoklama sırasında herkes vardı.
-
23ündeki mülakata 1 kişi gelmedi. Başka günlerden gelmeyen var mı ki?
-
@ceterisparibusss 28 inde de 1 kişiyi odaya çağırdıklarında yoktu sonradan gelmiş midir gelse de mülakata almışlar mıdır bilmiyorum.