2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@can-mavi kardeşimiz olmadan heyecan seviyesi az olacak ama ona da ihtiyacımız olacak
-
@fetih aynen onsuz da olmaz.
-
@serqan112 hakkımızda hayırlısı hocam
-
@popescu teşekkür ederim hocam
-
@metinoktay haklısın hocam Allah'tan ümit kesilmez ,nasipte varsa rabbim bizlere hayırlı bir şekilde nasip etsin
-
@27ömer27 Allah razı olsun hocam, teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun .
-
@kamikaze amin abi hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun
-
Arkadaşlar biraz önce mülakattan çıktım.
Sorulan sorular:
İdari işlemlere karşı davalar nereye açılır?
Bu davaların isimleri nedir?
İspat hakkı nedir?
Ortam gayet iyi,yardımcı oluyorlar.
Başarılar. -
@dolaylı-tümleç geçmiş olsun.
-
arkadaşlar kızılay metrodan içişleri bakanlığına ne kadar sürer yürüyerek acaba?
-
@muzgor 10 dakika
-
Arkadaşlar az önce çıktım,bu grubun emeği çoktur hemen bana sorulan soruları paylaşıyorum..
1-hakimlik teminatı nedir
2- sözleşmeler nasıl yapılır,sınırları var mıdır?
3-idari yargıda açılan davalar nelerdirBir arkadaşa sorulan sorular:
1- yasama dokunulmazlığı tanımı
2-kit nedir denetimi nedirHerkese başarılar
-
heyecan yoktu ama çok sıkıştırdılar gibi hissediyorum yaşadğın ilden bahset biraz... stagflasyon nedir? nasıl çözülür? ekonomik veri nedir? enflasyon nedir? faaliyet rapuru nedir? stratejik plan nedir? 5018 den bir soru geldi ama ne olduğunu hatırlamıyorum galiba orta vadeli plan dı.. memura verilen disipilin cezalarına itiraz kaç gün? itiraz süresinin karar bağnama süresi ? bu tirazları karar bağlayacak olan merci ? hepsini peş peşe sordular taramalı tüfek gibi dan dan dan bi kaçını bilemdim hatta komisyon üyesi cvp ın bununla alakası yok dedi.. heyecandandır dedim adamlar güldü:) normalden uzun sürdü benim.. herkese başaralar dilerim
-
@shzd61 ne mezunusun hocam?
-
@popescu İktisat
-
Merak ettiğim bir şey var; kimlerine çok kolay sorular soruluyor, kimilerine zorlayıcı, açıkçası bir çıkarım yapacak olursak sanki işini garantileyenlere daha kolay soruluyor diyebilirmiyiz? Yada böyle çıkarım yanlış mı olur mülakat deneyimi olan arkadaşlara soruyorum
-
arkdaşlar sdece kimlik yeterli mi mülakat için herhngi bir belge istenmiyor değil mi başka?
-
@muzgor kimlik yeterli ama cebimden bile çıkartmaya gerek olmuyor
-
@devletialiye
Hiç alakasi yok. Gecen mülakatta tüm sorulara cok guzel cevaplar verdim. Tebrik ettiler. Sonuç. Liste Disi.
Sorularda Kolaydi. -
@daywalkers ozaman mülakata pek takılmamak gerek böyle bir sonuç doğuyor.
Kötü mülakat geçirip olumlu sonuç olanda oluyormu peki