2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
Bugün açıklanacak olsa saat kaç gibi olur acaba?
-
Bugün sonuçların açıklanma ihtimalini çok zayıf görüyorum. Merak ettiğim listeler kesin hazır mı yani çalışmalar bitti diyebilir miyiz?
-
@larendeli 23:00'dan sonra genelde açıklanıyor...
-
@başkan71 gercekten ilk mulakatimin sonucu gorunce uzun bir sure kendime gelemedim. bir de şu vardı mezun olmuşum daha 1-2 ay önce sonra mülakata girmisim. hem de ilk ilanda bu olmuştu. kendimi göklere cikartmistim. sonuç hüsran olunca sınavdaki basarimdaki durumdan dolayı daha kötü olmustum. Belki benim bu süreci yaşadığım zaman ilanlar,alim sayilari bu kadar az degildi. hatta kpss olmadan ilanlar gelir tabi sınav başvurusu kpss sonuçlarından sonra olurdu ama kpss ye girerken hangi sınava girmek istersen o göre kpss puanindaki agirliklarina göre yogunlasma yapardın. Bir iki denemeden sonra bir yer oldu tabiki. ama şartlar elverdi oradan istifa ettim. istifa ettikten sonra da artık sayısını hatirlamadigim mülakata girdim. Artık mulakat sonuclari beni o kadar etkilemiyor. tabi yine de birkac gun moralim bozuk bir sekilde geziyorum. Bir de su faktor var artik yas sinirina gelmek uzereyim.hem bu hem de ders calismak zor geliyor bana.
Lafi cok uzattim. Dedigin gibi ozellikle kazanamayan kisiler kaderine kusmesin. Hayirli oolan seyler gelsin herkesin basina. -
hakkımızda hayırlısı..
-
@bozkırlı1 Bugün 10 Ocak İdareciler Günü hocam sayın Bakanımız bir mesaj paylaşmış kaymakamlara da atıfta bulunmuş, anlamlı bir gün bence açıklanma ihtimali o kadar da zayıf sayılmaz
-
@kaymakambey1 inşallah hayırlısı ile diyelim o zaman
-
-
Sayın Bakan çalıştay açılış konuşmasına başladı... hayırlısı bakalım...
-
@ömermuhtar Sayın bakanımız göreve geldiğimizden beri 300 kaymakam adayı aldık dedi demek ki liste hazır bakalım yayımlanması ne zaman olacak
-
Bugün gelmez
-
@fetih hocam, canlı yayın videosunun kaçıncı dk.snda söyledi
-
20-30 arasıydı galiba
-
@27ömer27 banada öyle geliyor 18 ine bir şey kalmadi
-
@27ömer27 yarın için şans var mı?
-
@ese03 yarına bir şey diyemem kardeşim sadece benim tahminim yarında gelmez haftaya kalır ama dediğim gibi bu bilgi değil TAHMİN...
-
@27ömer27 hocam dün yoklayacağını söylemiştin muhtemelen tahmin değildir o
-
Bence olumlu veya olumsuz @amirim ı bekleyelim
-
Yokladım arkadaşlar Bugün gelmeyecek zira çok yoğunlar...
-
@27ömer27 bir hafta daha bekleriz teşekkürler bilgi için